Запознанства с Риби и връзки

Риби в отношенията Честността и доверието са това, което ще намерите в Риби. Те са полезни и дават и ще бъдат верни независимо дали искате да го чуете или не, което може да причини проблеми във взаимоотношенията. Често те може да не успеят да сдържат своята честност, което може да бъде тяхното падение, ако не бъдат внимателни. Честността им често може да ги накара да бъдат прекалено предпазливи и понякога лековерни, което ги прави лесно възползвани. Пиканите трябва да са наясно с тази черта и да се опитат да я пазят. Отидете тук за Секс с Риби и Риби Съвместимост Какво a

Честността и доверието са това, което ще намерите в Риби. Те са полезни и дават и ще бъдат верни независимо дали искате да го чуете или не, което може да причини проблеми във взаимоотношенията. Често те може да не успеят да сдържат своята честност, което може да бъде тяхното падение, ако не бъдат внимателни. Честността им често може да ги накара да бъдат прекалено предпазливи и понякога лековерни, което ги прави лесно възползвани. Пиканите трябва да са наясно с тази черта и да се опитат да я пазят.Отидете тук за Секс с Риби и Съвместимост с Риби

Какво ще научите:

Какво харесва Рибите в една връзка

Да споделя мисли/мечти
За да почувствате, че техният принос се харизира
Стабилност
Романтични бягства и проява на любов
Да бъдеш обичан
Да бъде оценен
Знаейки, че са необходими и желани
Да се ​​насърчава да мечтае
Имате план, който да следвате

Какво не харесва Рибите в една връзка

Грубо и грубо поведение
Шумни сцени/зрелища
Нямат цели, към които да се стремят с партньора си
Без чувство за структура или хаос в отношенията им
Липса на мечти за сбъдване
Чувствайки се невалиден и не оценяван от любовника си
Чувство на самота/необичаност
Чувство за уязвимост
Пренебрегвани от партньора сиКак да привлечем Риби

риба могат лесно да се изгубят в разговори - особено добри. Рибите често са привлечени от хора, които имат сериозни проблеми - човек, който често се нуждае от помощ. Това често не им носи никаква полза. Докато Рибите ще направят всичко възможно да оправят нещата, никога не трябва да ги претоварвате с проблемите си. Това означава да загубите себе си във вашите обстоятелства.

Те се нуждаят от позитивен и мощен човек, който ще ги насърчи да бъдат по -силни. Мъжете и жените Риби обичат приключенията, социалните събития и новите ситуации ... правят предложения, защото със сигурност ще вземат участие. Направете своята част, за да ги накарате да се смеят; този знак обикновено е депресиран. Ако някой може да ги разсмее, той е впечатлен от тях.

Знакът не е твърде консервативен, затова впечатлете със странни шеги и странни теми. Те обичат да им се ласкаят и да им правят комплименти, затова им кажете, че им се възхищавате. Уверете се, че сте нежни и чувствителни и че те се чувстват удобно с вас. Направете каквото можете, за да ги накарате да се чувстват добре за това кои са. Ако направите това, всичко останало върви гладко.

Запознанства с Риби

Рибите са най -романтичният знак в зодиака. Пълен с въображение и фантазия, този знак процъфтява с интимност и чувствени жестове. Заведете Рибите на час по медитация или научнофантастичен филм. Ако давате подарък, уверете се, че е от много личен характер, тъй като това ще зарадва мечтателя вътре в Риби. Любовта на Рибите е много нежна и духовна и няма граници. Никой друг знак няма да обича толкова силно, колкото Рибите. Не ревнувайте, ако Рибите насочват своите привързаности към другите, тъй като те са естествените любители на Вселената. Природата на Рибите е много артистична, затова се съсредоточете върху музей или игра, за да зарадвате сетивата на Рибите. Рибите ще реагират положително на почти всеки зодиакален знак, който им проявява интерес, тъй като имат дълбоко вкоренена нужда да обичат и да бъдат обичани.

Какво е да се срещаш с мъж Риби

The мъжки Риби е чувствителен и романтичен; това е идеалният зодиакален знак за жени, които често се оплакват, че мъжете са безчувствени. В края на краищата той ще й докаже, че греши. Този знак често има представа за романтика, която често е нереалистична и когато осъзнае, че жената, с която е, не може да отговори на този идеал, той ще я напусне. Той често живее в мечтите си и една жена може да се увери, че е основан.

Той е вид знак, който избира грешната жена или жена, която не може да има - омъжените жени. По този начин той не трябва да се привързва емоционално. Той иска жена да доминира фино над него. Тя трябва да се увери, че той не мисли лоши мисли или няма лоши навици. Той е прекалено чувствителен, щедър и състрадателен. Ако дамата, с която е, го грижи, той ще се върне в натура.

Какво е да се срещаш с жена Риби

Женската е едновременно хипнотизираща и завладяваща. Мъжът наистина може да се чувства като мъж с Жена Риби поради постоянната й нужда от лидер и закрилник. Дамата от този хороскоп се смята за най -добрата чаровница - женствена, възхитителна и мека. Тя има способността да вижда през мъжете и не е от типа, който може лесно да бъде заблуден. По този начин мъжът е най-добре да бъде прав с нея от самото начало. В противен случай той може да установи, че тя вече не е там.

Жената е възпитателка и ще лае заповеди на своята значима друга, но само за негово добро. Тя е типът, който гарантира, че той се храни правилно и спи много - подобно на майка, която издържа дете. Това, което тя изисква от мъж в замяна, е защита и грижа. Тя иска да се чувства нужна и обичана. Тя може да изглежда лепкава и надеждна, но никога властна.

Жената Риби иска постоянство и разбиране. По този начин тя изисква кротост от половинката си. Никога не трябва да се подигравате или да дразните женската и да не я отхвърляте грубо, защото тя не може да се справи. Тя е знакът, който е много романтичен и що се отнася до отношенията, тя може да се загуби в едно. Ако мъж иска да се грижи за него, тази жена е тази, която ще му го даде.

Риби измамник или верен?

Това са хора, които обичат семейството си и са двойка повече от всичко на света. Да бъдеш неверен е почти последното нещо, което биха искали да свършат.

Те знаят, че това е нещо, което би ги наранило, ако това се случи с тях, и не биха искали значителното им друго да изпитва същата болка.

Те са верни и лоялни и наистина искат същото в замяна от партньора си.

Всеки от 12 -те знака е податлив на изневяра.

Защо може да са неверни, ако са:

Не е нормално те да го правят по тази причина, но отмъщението за измама може да бъде едно от тях. Не е изключено, но обикновено е по -вероятно да сложат край на една връзка, отколкото да се поставят на същото ниво като човека, който ги е наранил.

Друга причина може да бъде, че им липсва нещо от връзката, и някой дойде и показа, че може да им даде този липсващ елемент.

Трябва да се каже, че ако те са неверни, определено ще разберете за това. Те ще бъдат тези, които ще ви разкажат за това и ще се опитат да не лъжат подробностите зад него. Без значение колко им е трудно да кажат.

След като обаче са изневерили, те ще осъзнаят, че няма връщане назад от това, което са направили, и няма да имат друг избор освен да прекратят връзката. Те ще знаят в сърцето си как биха се чувствали, ако масите бяха обърнати, и нямаше да се чувстват добре да останат до вас. Те биха знаели, че не са подходящ човек, с който да бъдете.

Като двойка Винаги е важно и двамата да отделите време за комуникация помежду си, за да не възникнат тези проблеми.

Тест: Любител на Риби - Какъв любовник сте? или вашият партньор е?

За да отговорите на всеки въпрос, медитирайте или помислете за всеки от тях, за да получите отговор на „Да“, „Не“ или „Понякога“, което винаги се отнася най -добре за вас по отношение на въпроса.

Резултати:
Да = 3 Понякога = 2 Не = 1

За мъже

Бихте ли се нарекли мистериозен?
Обичате ли да споделяте тайни?
Дали любовта ви помага да забравите проблемите си?
Имате ли склонност към параноя?
Харесвате ли поръчката?
Смятате ли, че трябва да работите по -усилено от всички останали?
Сантиментален човек ли сте?
Възбужда ли ви слухът, че вашият партньор има афера?
Имате ли проблеми при вземането на решения?
Способни ли сте да се защитите?
Често ли се чувствате уплашени или несигурни?
Смущава ли ви мастурбацията?
Обичате ли секса?
Имате ли нужда от други, за да бъдете щастливи?
Имате ли дълги години депресия?
Вярвате ли в истинската любов?
Вярвате ли, че по -малко деца е по -добре, защото ще можете да се грижите по -добре за тях?
Харесва ли ви, когато вашият любовник носи панталоните във връзката ви и в леглото?
Обичате ли алкохол или наркотици?
Обичате ли да мечтаете?

За жени

Много ли сте креативни?
Много ли сте артистични?
Гордееш ли се със своята женственост?
Обичате ли да бъдете покорни в любовта?
Сексът, любовта и чувствата са от съществено значение за вашето щастие.
Тъжи ли ви мисълта, че не можете да бъдете майка?
Умът ви е пълен с фантазия, когато правите любов?
Привлича ли ви окултното?
Обичате ли алкохол или наркотици?
Обичате ли да говорите много?
Можете ли да се защитите от атака?
Привличат ли ви плажът и океанът?
Ревнив ли сте, притежателски тип?
Обичате ли да носите дрехи от сатен и коприна?
Имате ли силно влияние в любовта и в други неща?
Вие ли сте типът, който вярва в сродни души?
Важна ли е романтиката за вас?
Обичате ли екзотична кухня?
Вие сте щедър тип?
Можете ли да простите лесно?

ОЦЕНКИ ЗА РИБИ

1 - 35 ТОЧКИ

Елементът на Нептун и Юпитер определено се смекчава от елемента Земя. Това ви дава практически елемент, който ви прави способни да реализирате мечтите си.

35 - 45 ТОЧКИ

Вие сте положителните Риби, които са много способни да гледат на положителната страна на живота и да правят голяма промяна в света, да помагат на по -малко щастливите и да имат естествена защита. Имаш голям късмет.

45 - 60 ТОЧКИ

Имате истинските, истински характеристики на Риби, както добри, така и лоши.

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации