Запознанства с Дева и връзки

Дева във взаимоотношенията Любовта може да бъде малко предизвикателство за родената Дева поради високите им стандарти. Те биха предпочели по -скоро да бъдат сами, отколкото да се задоволят с второто най -добро. Те са склонни да наблюдават хората, което може да се почувства малко плашещо, но дълбоко в себе си вероятно са трудни за себе си. Девата наистина има определено дете като невинност, когато става въпрос за любов и взаимоотношения и има малко романтична и старомодна ивица към тях. Те са привлечени от виденията на Пепеляшка за любов и романтика и в

Любовта може да бъде малко предизвикателство за родената Дева поради високите им стандарти. Те биха предпочели по -скоро да бъдат сами, отколкото да се задоволят с второто най -добро. Те са склонни да наблюдават хората, което може да се почувства малко плашещо, но дълбоко в себе си вероятно са трудни за себе си. Девата наистина има определено дете като невинност, когато става въпрос за любов и взаимоотношения и има малко романтична и старомодна ивица към тях. Те са привлечени от виденията на Пепеляшка за любов и романтика и в действителност една Дева просто иска да бъде ухажвана, ухажвана и обичана. Много Деви са плахи, срамежливи и интровертни, което може да ги направи трудни за опознаване в началото. Но те са дълбоко лоялни, практични и отдадени, когато става въпрос за взаимоотношения.Отидете тук за Секс с Дева и Съвместимост Дева

Какво ще научите:

Какво харесва Девата в една връзка

партньор с добра лична хигиена.
Ангажираност
Да бъдеш активен и да се наслаждаваш на живота
Паритет в отношенията им
Верност
да се чувствам напълно в безопасност.
Рутини.
Да се ​​гушкат, когато са разстроени.
Гладки романтични дисплеи.

Какво не обича Девата в една връзка

Партньорът им показва твърде голяма слабост
Личен хаос.
Тежка проява на привързаност.
Лицемерие в отношенията.
Заклещен без движение напред.
Жалби
Партньорът им закъснява за нещата
Някой е напълно груб с тях или с партньора им.Как да привлечем Дева

Девите желаят интелектуална стимулация, затова им предоставете подробности и факти, за да направят положително впечатление. Когато разговаряте с тях, направете заключение дали сте съгласни помежду си или не. Те просто не харесват теми, които нямат край.

Деви обичат да отделят време и да мислят за нещата, така че не бъдете спонтанни или ги принуждавайте да вземат прибързано решение. Не че те са бавни; просто мозъкът им обича да приема нещата и да ги оценява. Не се опитвайте да влезете в ума им, защото, докато не почувстват, че имат стабилна връзка, емоциите им ще останат затворени. Те избират кога ще дойде това време.

Хората от този знак естествено се тревожат за нещата - не позволявайте това да ви притеснява. Уверете се, че не им давате причина да се притесняват, защото това наистина може да ги докосне. Позволете на мъжа или жената Дева да контролират нещата, които се случват. Всяка среща трябва да остане вкусна и невулгарна. Тези хора обичат класна, спокойна атмосфера и хора.

Запознанства с Дева

За да привлечете партньор Дева, направете нещо внимателно. Действията говорят много по -широко от думите, когато става въпрос за Дева. Затова отделете малко време, за да покажете на своята Дева, че са специални, като организирате прекрасен пикник или напишете стихотворение или песен. Всичко, което показва известна креативност и мисъл от ваша страна, ще помогне изключително много да спечелите любовта на Девата. Когато излизате на Дева на среща, бъдете спретнати и представителни, тъй като Девите мразят небрежността. И не забравяйте да се явите навреме, тъй като надеждността е задължителна за всяка Дева. Планирайте среща на открито, туризъм или каяк, тъй като Девите обичат да са близо до земята. И вместо да се появявате с нарязани цветя, планирайте вместо това да донесете растение. Истинската Дева също е много ориентирана към услугите, така че планирайте среща, която включва помощ на общността, като посещение на супена кухня или прекарване на деня в изграждане на дом с Хабитат за човечеството. И никога, никога не обещавайте на Дева, която не можете да спазите, тъй като това ще означава бърз край на връзката.

Какво е да излизаш с мъж Дева

Мъжете Дева са изключително чувствителни отвътре и хладни отвън. Той уважава жените и се отнася с тях като с равните си. Поради нежеланието си да изразява емоциите си, той желае жена, която да ги разбуни. Когато се опитва да изрази себе си, това предизвиква конфликт с него и във връзката.

Жените трябва да бъдат търпеливи и разбиращи с a Мъж Дева . Той не се опитва да се доближи до хората и всеки, който го направи, ще го накара да се почувства застрашен. Мъжете Дева не искат нестандартна или импулсивна жена. По -скоро той иска някой, който е предсказуем и елегантен, за да се чувства в безопасност.

За жени, които са конвенционални и земни, този знак е идеалният партньор. Той не е типът, който да изтрива жените от краката, но е тип човек, който е изключително лоялен. Времето ще определи кога неговата чувственост ще се освободи. Ако една жена жадува за стабилност в една връзка, мъжът Дева е идеален за тях.

Какво е да се срещаш с жена Дева

Земното Жена Дева може да изглежда като откъсната и студена, но под всичко това се крие много страстна и мощна дама с реална способност да обича и да обича дълбоко. Тя играе трудно, за да се получи и ще бъде трудно да се получи поради опасението й да бъде наранена. Ако искате да бъдете с нея, трябва да сте търпеливи и да я ухажвате.

След като тя се е влюбила в теб, това е дългосрочно. Тя ще направи всичко възможно, за да осигури вашето щастие и да внесе ред в живота ви. Жените от този знак обикновено са старомодни и консервативни и са чудесни за мъж, който иска предизвикателство и обича да взема бавни отношения.

Дева измамник или верен?

Хората от този знак са социални пеперуди. Те са много отворени и забавни. Те винаги обичат идеята да имат връзка с някого.

Те обичат да имат партньор, който ще прекарва много време с тях, но също така им дава време да бъдат сами. Те вярват много в любовта и силата на красивата връзка. Ако вярват в връзката си, влагат в нея всичко, което са.

Понякога обаче проблемите в отношенията могат да обърнат грозната им глава. Тук може да изникне изневярата.

Как могат да бъдат неверни:

Те са много страстни хора и наистина вярват в Силата на любовта. Когато са с партньора си, те трябва да се чувстват по същия начин, както в самото начало на връзката. Въпреки че отношенията могат да влязат в рутина, важно е да поддържате връзката свежа и забавна.

Девите, макар и да се наслаждават на самотното си време, не могат да се чувстват като наистина сами в една връзка. Ако започнат да чувстват, че връзката става монотонна, или че започват да изпитват лоши чувства към връзката, те ще седнат с партньора си, за да обсъдят нещата, за да видят дали могат да се направят промени.

Ако разговорът им с партньора им бъде пренебрегнат, има вероятност те да отидат да потърсят другаде. Те биха могли в крайна сметка да намерят някой друг, който да им даде точно това, което търсят, и тук може да се случи измама.

Ако те изневеряват, това обикновено не е продължаваща афера. Има шанс това да продължи няколко дни и те ще постъпят правилно и след това ще прекратят връзката. Те имат голямо сърце, така че им е трудно да кажат нещо, което знаят, че в крайна сметка ще навреди на значимите им други.

Те наистина не обичат да бъдат неверни. така че повечето местни жители на този знак ще приключат нещата доста преди да стигнат до този момент. Когато приключват с нещата, те се опитват да го поддържат възможно най -приятелски.

Тест: Любовник на Дева - Какъв любовник сте? или вашият партньор е

За да отговорите на всеки въпрос, медитирайте или помислете за всеки от тях, за да получите отговор на „Да“, „Не“ или „Понякога“, което винаги се отнася най -добре за вас по отношение на въпроса.

Резултати:
Да = 3 Понякога = 2 Не = 1

За мъже

Правите ли упражнения всеки ден, за да поддържате форма?
Искате ли да бъдете по -оценени на работа?
Фен ли сте на Арнолд Шварценагер?
Имате ли една любов наведнъж?
Обичате ли да критикувате?
Рутината част от живота ви ли е?
Придирчиви ли сте към храната си?
Обичате ли да правите нещата бавно?
Обичате ли да имате водеща роля в леглото?
Вярни ли сте в дългосрочни отношения?
Смятате ли, че хомосексуалността е погрешна или неморална?
Склонни ли сте към сексуалните предпочитания на други хора?
Дължането на пари притеснява ли ви?
Разстройвате ли се лесно заради малки неща?
Имате ли добро чувство за наблюдение?
Жените, които са напористи в секса, отблъскват ли ви или ви плашат?
Бихте ли казали, че сте отговорни?
Вярвате ли в семейства с няколко деца вместо много?
Разстроени ли сте от лошата хигиена, когато става въпрос за любов?
Ако не спите достатъчно, чувствате ли се неспокойни?

За жени

Много ли сте придирчиви що се отнася до храната?
Смятате ли, че майка ви има твърде много власт над вас?
Предпочитате ли финансовата сигурност пред секса и брака?
Някой с лоша миризма би ли ви изключил?
Обичате ли да отделяте време?
Можете ли да поемете инициатива в леглото?
Страхувате ли се, че хората смятат, че сте прекалено срамежлив или старомоден?
Бихте ли могли лесно без секс?
За да бъдете щастливи, трябва ли да сте финансово автономни?
Имате ли възпитаваща природа?
Бихте ли били в шок, ако някой от вашето семейство участва в порнография?
Имате ли дар за организация и планиране?
Обичате ли дрехи, които преобладават над класическата визия?
Все още ли сте в състояние да работите и да се грижите за домакинството, ако не спите достатъчно?
Ядосвате ли се, ако хората изхвърлят нещата?
Типично ли е да казвате „не“ на секса, ако не се чувствате в настроение за това?
Смятате ли, че живеем в неморален свят?
Хората казват ли, че имате добър почерк?
Способни ли сте да вземате решения бързо?
Вярвате ли, че е по -лесно да бъдеш мъж, отколкото жена?

ОЦЕНКИ ЗА ДЕВА

1 - 35 ТОЧКИ

Вие сте много по -малко перфекционистки вид Дева. Живакът е много закален от елемента Вода, което ви прави по -чувствителни и ви дава по -обичана личност.

35 - 45 ТОЧКИ

Вие сте положителна Дева с всички положителни и перфекционистки черти без критика.

45 - 60 ТОЧКИ

Вие сте Девата, която има пълния прираст на Меркурий, който притежава всички добри и лоши стъпки.

У дома | Други статии за астрология

0 Връзки
Популярни Публикации