Дъщеря или любовник? „Танцуващият милионер“ се среща с момиче, наполовина на неговата възраст

Последни новини Дъщеря или любовник? 'Танцуващият милионер' се среща с момиче, наполовина на неговата възраст, във Фабиоза

Харизматичният италианец Джанлука Ваки получи прякора „танци“ милионер след поредица от видеоклипове, които той публикува на страницата си в Instagram. Животът му е като сбъдната приказка: лукс, богатство, скъпи тоалети, частни самолети, яхти, красиви момичета ... Накратко, Джанлука показва на своите последователи всички предимства на луксозния живот.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанлука Ваки (@gianlucavacchi) на 14 февруари 2019 г. в 11:04 ч. PSTВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанлука Ваки (@gianlucavacchi) на 5 февруари 2019 г. в 10:03 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Младият китайски милионер похарчи богатството си, за да спаси бездомни кучета от клане

Той започна да танцува сред цялото това великолепие, когато беше във връзка с модела Джорджия Габриеле. Момичето придружаваше богатия италианец навсякъде, докато страниците на Instagram и на двамата партньори ясно показаха, че се разделят.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанлука Ваки (@gianlucavacchi) на 8 април 2017 г. в 17:49 ч. PDT

Почти по същото време, когато в мрежата се появиха слухове, че целият този лукс е изкуствен, а самият Джанлука е любимият клиент на кредиторите. Така или иначе не можем да кажем, че жизненият му стандарт се е влошил по някакъв начин оттогава.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Холивудският милионерски актьор живее със $ 100 на месец и планира да дари цялото си богатство за благотворителностВсички атрибути на луксозния начин на живот все още присъстват на страниците му в социалната мрежа и мястото на очарователната Джорджия беше заета от нов, също толкова сладък и още по-млад модел от Венецуела - Шарън Фонсека.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанлука Ваки (@gianlucavacchi) на 31 януари 2019 г. в 10:22 ч. PST

Изглежда, че любовните птици изобщо не се интересуват от възрастта си! Тази година Джанлука навършва 52 години, докато Шарън е на 26. Той е два пъти по-възрастен от нея!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанлука Ваки (@gianlucavacchi) на 3 февруари 2019 г. в 12:14 ч. PST

Двойката пътува много, заобикаляйки се със скъпи неща и водейки празен начин на живот. Единственият недостатък е, че Джанлука не ни доставя радостта да виждаме танците му, както когато беше с Джорджия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанлука Ваки (@gianlucavacchi) на 1 януари 2019 г. в 5:03 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джанлука Ваки (@gianlucavacchi) на 11 юли 2018 г. в 6:21 ч. PDT

Надяваме се, че „танцуващият милионер“ скоро ще ни зарадва с нови оживени танци в компанията на очарователната си приятелка!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Той е ядки? 'Танцуващият милионер' Джанлука Ваки, облечен по бански и танцуващ на петите му

Популярни Публикации