Дейвид Фостър роди първото си дете на 20 години, но я даде за осиновяване, той се свърза с нея 30 години по-късно

Най-новите новини Дейвид Фостър роди първото си дете на 20 години, но я даде за осиновяване, той се свърза с нея 30 години по-късно във Фабиоза

Дейвид Фостър е известен и талантлив музикант, чийто семеен живот процъфтява почти колкото професионалния му живот.

Съпруги и деца

Фостър има доста голямо семейство. Женен е пет пъти и има пет биологични дъщери плюс седем внуци.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейвид Фостър (@davidfoster) на 17 септември 2017 г. в 16:04 ч. PDTНеговите бракове бяха с певицата Б. Дж. Кук, Ребека Дайер, Линда Томпсън, Йоланда Хадид и той сключи брак с Катрин Макфий през юни 2019 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейвид Фостър (@davidfoster) на 16 юни 2017 г. в 18:35 ч. PDTСреща на баща и дъщеря

През 1970 г. 20-годишният тогава Дейвид Фостър приветства първото си дете Алисън Джоунс Фостър. Той обаче я пусна за осиновяване и двойката не се свърза отново, когато тя беше на 30.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алисън Джоунс (@ allisonjones09) на 18 юли 2019 г. в 11:42 ч. PDT

Самоличността на майка й все още не е известна на пресата, но след като се събра отново с дъщеря му, Алисън стана не само част от голямото семейство Фостър, но и директор и секретар на борда на компанията на баща си, Фондация Дейвид Фостър .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алисън Джоунс (@ allisonjones09) на 31 юли 2019 г. в 19:51 ч. PDT

Така че, макар тя да не е имала първите 29 години от живота си с родените си родители, тя и нейният биологичен баща в крайна сметка са поправяли огради и Алисън вече се е превърнала в голяма сестра на всички деца на Фостър.

Алисън също е полубрат и сестра на доведените деца на Фостър, включително Броуди и Брандън Дженър, които са синове на Линда Томпсън с Брус Дженър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алисън Джоунс (@ allisonjones09) на 31 октомври 2014 г. от 23:30 ч. PDT

Още деца

Дълго в 60-те си години може да се мисли, че Дейвид Фостър е свършил да има деца. Въпреки това, US Magazine съобщи, че последната му съпруга Катарин би искала да има деца с него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейвид Фостър (@davidfoster) на 25 март 2019 г. в 2:09 ч. PDT

The Американски идол стипца казва на доведените дъщери Ерин и Сара Фостър, че тя би искала да има свои деца и младите дами я разбраха и подкрепиха.

Така че може ли да има още един малък Фостър по пътя? Само времето ще покаже.

Популярни Публикации