Съпругата на Дейвид Маккалъм от 52 години, Катрин, го научи как да обича отново след болезнената развод

Последни актуални новини Съпругата на Дейвид Маккалъм от 52 години, Катрин, го научи как да обича отново след болезнената развод с Fabiosa

The NCIS главната звезда Дейвид Маккалъм познава усещането за разбито сърце. Той беше женен за Джил Ирландия през 50-60-те години, но те го нарекоха, когато прекрасният партньор на актьора, Чарлз Бронсън, откраднал тогавашната му съпруга .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Назад ли е „NCIS“ Ziva David? Нов трейлър „NCIS“ на Super Bowl изпуска основен намек при завръщането си

Година по-късно Джил завърза възела с Бронсън. Това е нещо като ситуация, която не очаква прошка, но добросърдечният Маккалъм пусна това предателство и дори прости на бившата си звезда и съпруга.

Той обаче признава, че тогава беше трудно да се приеме, но всичко това вече е в миналото.Но разводът беше за най-доброто!

Дейвид Маккалъм е отдаден на настоящата си съпруга, бивш модел Катрин Карпентър, от повече от 5 десетилетия. Те се срещнаха в средата на 60-те години и завързаха възела през 1967 година.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сабрина (@german_ncis_fans) на 21 март 2019 г. в 3:14 ч. PDT

Трябваше да е просто бизнес пътуване до Япония през 60-те години, но се оказа един от най-добрите дни за на NCIS звезда . Беше онзи момент, когато нещо вътре започна да расте; както казват хората, „пеперуди“.Той се влюби в Катрин Карпентър с един миг и беше готов да продължи живота си с нея след това сърцераздирателната раздяла от тогавашната му съпруга Джил Ирландия.

Тя, от друга страна, също имаше горещи точки за него. Веднъж един от приятелите му каза:

Дейвид беше дълбоко наранен. Започна да се оттегля в черупка. След това се срещна с Катрин Карпентър. Тя е направила нов мъж от него.

Дейвид МаккалъмГети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Хармън е много специален човек“: „Шон Мъри от NCIS за това какво е да работиш с Марк Хармън

Маккалъм призна, че е толкова сериозен и свръхзащитен към Катрин. Той се чувстваше решен да посвети целия си живот само на тази жена, въпреки неуспешния първи брак и разбитото сърце. С други думи, бившият модел го научи как да обича истински отново.

Роднинството

Дейвид Маккалъм е баща на пет деца. Бидейки женен за Джил Ирландия в продължение на 11 години, бившият съюз споделя три деца: биологичните, Пол и Валентин, и техния осиновен син Пол, който починал от случайно предозиране на наркотици през 1989г.

Бидейки щастливо женени във втория съюз с Катрин Карпентър, двойката има две красиви деца: син Питър и дъщеря Софи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ncis_cast на 10 март 2019 г. в 16:46 ч. PDT

Толкова се радваме на Дейвид Маккалъм, че остави ужасяващото минало давайки шанс на настоящето със своята красива и смирена съпруга Катрин Карпентър.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Двете очарователни деца на „NCIS“ на Майкъл Уедърли ни напомнят защо първо сме паднали за DiNozzo

Популярни Публикации