Справяне с несигурността! Тина Търнър разкрива защо носи перука и много грим

Последни актуални новини Справяне с несигурност! Тина Търнър разкрива защо носи перука и много грим на Fabiosa

Откакто започва музикалната й кариера, Тина Търнър винаги носи перуки. През годините перуките и гримът й бяха част от това, което е тя. В скорошно интервю тя разкри как това произтича от несигурността ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Търнър (@tinaturner) на 29 януари 2018 г. в 12:58 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тя триумфира! Тина Търнър рискува живота си преди 42 години, за да избяга от насилствен брак

Мислех, че гласът ми е грозен

В интервю с CBS Тази сутрин , певицата разкри пред Гейл Кинг, че често се бори с големи несигурности. През 60-те години, по това време Тина Търнър става известна с музиката си, тя каза, че е изправена пред голяма конкуренция от други популярни певици по това време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Търнър (@tinaturner) на 5 февруари 2018 г. в 8:29 ч. PSTТя се успокои с факта, че тя е единствената, която танцува, както и пее.

Спомням си, че Малкият Ричард каза: „Тина танцува, знаете ли, трудно ни е да се състезаваме с нея“. Винаги съм правил обрата, винаги съм танцувал на сцената.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тина Търнър разкрива как съпругът й й е дарил бъбрек и е спасил живота ѝВижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тина Търнър FanPage (@tinaturnerposts) на 3 септември 2018 г. в 10:11 ч. PDT

Въпреки че разбираше, че има уникален глас, все още не виждаше това като нещо добро. Тя описа звука на гласа си като „ странно . '

Имах странния глас, който повечето момичета нямаха. Знаете ли, в началото не го направих. Мислех, че е някак грозно, защото не звучеше като Даяна Рос.

Вижте тази публикация в Instagram

'Аз съм силен. Преживях развод, раздяла със семейството си. Никога не го оставям да ме разбие. Не съм алкохолик. Никога не съм пушил, никога не съм правил наркотици. Преминах през бедствието от миналото си чисто. Пристигнах тук невредим. ” Тина Търнър

Публикация, споделена от Новини на Тина Търнър (@tina_turner_news) на 24 август 2018 г. в 11:25 ч. PDT

Освен, че се чувства несигурна в гласа си, Тина разкри още, че и тя никога не е смятала, че е привлекателна. Ето защо тя започна да зависи от скриването на външния си вид зад много различни перуки и бляскав грим.

Никога не съм мислил, че съм {привлекателен}. Опитах се - затова перуките и гримът, и роклята. Трябваше наистина да се направя хубава. Трябваше да работя върху това.

В новите си мемоари легендата за рокендрола се отвори за нея живот , кариера и справяне с лична трагедия, включително претърпяване на насилие от бившия й съпруг и партньор Айк Търнър.

Феновете обичат всичко в нея

Въпреки факта, че Тина Търнър се чувстваше несигурна във външния си вид, феновете просто я обожаваха. Фактът, че косата и тоалета й непрекъснато се сменят, е едно от многото неща, които хората обичат у нея.

Силната и разкошна певица винаги ще бъде вдъхновение за мнозина.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тина Търнър, Queen и някои други изпълнители са наградени за наградата за цялостно постижение

Популярни Публикации