„Смъртта на любимия човек е дълбока“: Звездата на „Добрата съпруга“ Кристин Барански за загубата на съпруга си от 3 десетилетия

Последната актуална новина „Смъртта на любимия човек е дълбока“: Звездата на „Добрата съпруга“ Кристин Барански за загубата на съпруга си от 3 десетилетия на Фабиоза

Актрисата Кристин Барански се отваря за смъртта на съпруга си Матю Каулс. Покойният й съпруг беше актьор, добре известен с ролята си на Били Клайд Тугъл Всичките ми деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Family On Board (@familyonboardmovie) на 28 септември 2018 г. в 18:05 ч. PDTКой е Матю?

Роденият в Ню Йорк Матю Каулс е американски актьор и драматург. Кариерата му включва роли във филми като Индианецът иска Бронкс, Натали, и Остров Шутър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристин Барански (@christinebaranskii_) на 29 септември 2018 г. в 1:03 ч. PDT

Матю също се появи на Ню Йорк, Дръзките и красиви, Оз , и Живот на Марс. Той спечели номинация за Еми през деня като изключителен актьор в дневна драматична поредица и изключителен поддържащ актьор в дневна драматична поредица.Той почина от застойна сърдечна недостатъчност.

Смърт на любим човек

Говорейки с Разнообразие за смъртта на съпруга си на премиерата на нейния филм В гората, добрата съпруга звезда каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от / 5.3︎ (@christineebaranski) на 29 септември 2018 г. в 19:19 ч. PDTБеше трудна година. Загубих необикновени хора в живота си, но имам красив внук, моите прекрасни колеги от „Добра съпруга“. Когато сте седнали срещу този човек всяка сутрин на кафе, това е толкова странно. Някой е там и след това изведнъж те не са там, за да говорят никога повече.

Наградената актриса заяви, че се е върнала на работа няколко месеца след смъртта на съпруга си, тъй като това й е помогнало да бъде с нейната общност от хора.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кристини (@queenchristinebaranski) на 22 май 2018 г. в 12:03 ч. PDT

Макар да отбелязваше, че смъртта на любим човек е много дезориентираща, Кристин каза, че през първия месец или нещо подобно, тя е била доста вцепенена.

Актрисата казва, че целта й сега е да поддържа спокоен център, като казва: „На седмица и на месец ще мисля как мога да възпитавам моята общност, семейство и приятели.“

Две дъщери

Двойката беше женена три десетилетия и имаше две дъщери Изабел и Лили.

„Смъртта на любимия човек е дълбока“:Гети изображения / Идеално изображение

Продължавай да останеш силна Кристин! Радваме се, че наградената актриса има страхотна система за подкрепа.

Популярни Публикации