Деби Бун припомня Розмари Клуни като перфектна баба за четирите си деца: „Тя просто не се сдържа“

Деби Бун се отваря за връзката си със свекърва си Розмари Клуни като перфектна баба.

Семейството е най-важното нещо в живота й, тъй като връзките са много ценни, просто попитайте певицата с награди Деби Бун. Актрисата става откровена за Розмари Клуни като идеалната баба за децата си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Деби Бун (@debbyboonemedia) на 24 декември 2018 г. в 22:28 ч. PSTНа тати момичето

Деби Буун е третата от четирите пеещи дъщери на Пат и Шърли Буун. Баща й е легендарен певец и актьор. Майката на Деби почина на 84-годишна възраст.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Деби Бун (@debbyboonemedia) на 1 юни 2019 г. в 7:07 ч. PDT

Точно като нейния емблематичен старец Деби е успешна певица и актриса. Тя наследи очарователния външен вид на баща си, невероятния талант и любовта към кинематографията. Изглежда талантът се предава от поколение на поколение в семейството на Boone.'Тя просто не се сдържа'

Деби се отваря за връзката си със свекърва си Розмари Клуни. Актрисата е щастливо омъжена за братовчед на Джордж Клуни, Габриел Ферер.

Двойката има четири прекрасни деца - Джордан, Габриел, Дъстин и Теса. Говорейки с По-близо седмично , певицата обясни, че Розмари е обичала да бъде баба на децата си.Тя каза:

Мисля, че работата с Розмари [Клуни] на сцената беше майсторски клас за мен. Тя имаше елегантност, която беше толкова завладяваща. И като баба на четирите ми деца, тя беше една от най-големите радости, за които завинаги ще съм благодарна. Момче, тя просто не се сдържа. Тя би направила всичко за всеки от тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Деби Бун (@debbyboonemedia) на 23 септември 2019 г. в 14:45 ч. PDT

За Деби семейството е най-важното нещо в живота й и тя винаги ги поставя на първо място.

Внучка на Розмари

Междувременно Теса Ферер, внучката на легендарния певец, поразително прилича на Розмари. Въпреки че не е получила шанс да опознае баба си лично, тя все още следва стъпките си на актьорско майсторство. Всеки път, когато тя се оттегли, феновете не могат да не забележат необичайната прилика помежду им.

Деби Бун припомня Розмари Клуни като перфектна баба за четирите си деца: „Тя просто не се сдържа“Гети изображения / Идеално изображение

Винаги е хубаво да имаш членове на семейството, на които можеш да разчиташ в живота. Деби Бун имаше перфектния пример, Розмари Клуни.
.

Популярни Публикации