Десетилетия изчезват! 63-годишната жена изглежда много по-млада след промяна на живота

Тази 63-годишна жена намери смелост да промени драстично външния си вид.

Сивата коса не е причина да се смущавате от външния си вид. Тази 63-годишна жена намери смелост да промени драстично външния си вид. След зашеметяващата й трансформация съпругът й трудно можеше да разпознае по-младата си и красива съпруга.Десетилетия изчезват! 63-годишната жена изглежда много по-млада след промяна на живота ДНЕС / Youtube

Възрастта не е пречка да изглеждате страхотно

Вероятно всяка жена поне веднъж в живота си е мечтала да намери магически лек, способен да я направи да изглежда вечно млада и привлекателна. Всички сме били там. Съгласни ли сте, мили дами?

Десетилетия изчезват! 63-годишната жена изглежда много по-млада след промяна на животаНийл Хамърс / Shutterstock.com

Но истината е, че не се нуждаете от „магически лек“, за да изглеждате страхотно. От вас зависи да решите как искате да изглеждате на 50 или 60 години. Пенсионирането не е причина да пренебрегвате външния си вид. Напротив, сега най-накрая имате ценно време, което да отделите на себе си.Ако не знаете откъде да започнете, ние ще ви помогнем. Може би тази вдъхновяваща история на истинска жена също ще ви мотивира за промени.

Десетилетия изчезват! 63-годишната жена изглежда много по-млада след промяна на животаНина Токар / Shutterstock.com

Невероятна трансформация

Запознайте се с Марта Бенген. Тя е на 63. Тя е любяща съпруга и прекрасна майка за трите си деца. Марта свикна да носи същата прическа в продължение на десетилетия, докато намери причина да промени драстично външния си вид.

Бенген щеше да присъства на събитие за набиране на средства, където трябваше да се срещне с губернатор. Нейното семейство накара Марта да се обърне към професионален екип от стилисти от Грим от засада.

Десетилетия изчезват! 63-годишната жена изглежда много по-млада след промяна на живота ДНЕС / YouTube

Марта призна, че се чувства малко уплашена от промяната, но в същото време наистина е искала това да се случи.

Тя каза:

Би било хубаво да имате нещо различно от побеляла коса.

След цялостно преобразяване , Марта и няколко други жени се появиха на Днешното шоу да обсъдят трансформацията им с водещите Хода Котб и Кейти Лий Гифорд.

Стилистите преобразиха сивата коса на Берген в прекрасна пепеляво руса къса прическа. С правилния грим, облечена в стилна черна коктейлна рокля, Марта изглежда изглеждаше поне 20 години по-млада от възрастта си.

Десетилетия изчезват! 63-годишната жена изглежда много по-млада след промяна на живота ДНЕС / YouTube

Десетилетия изчезват! 63-годишната жена изглежда много по-млада след промяна на живота ДНЕС / YouTube

Семейството на Бенген, домакините и всеки човек от публиката не можеха да откъснат поглед от нея. Наистина невероятно!

Скъпи жени, не се страхувайте от промените!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Преобразяване, отпадащо от челюстта: Мама на 3 става блондинка и секси, след като се чувства болна заради начина, по който изглеждаше преди

Популярни Публикации