Победено време: 71-годишната Шер без грим изглежда невероятно

- Победено време: 71-годишната Шер без грим изглежда невероятно - Знаменитости - Фабиоза

Шер, известна певица, беше на сцената повече от 50 години. Всяко нейно изпълнение беше придружено от страхотно шоу, нестандартни костюми и ярък грим.

Публикация от Cher (@cher) 16 март 2014 г. в 8:34 ч. PDTНо през 2016 г. изпълнителката обяви, че се оттегля от музиката. Предполагаемото й лошо здравословно състояние често се изтъква от пресата, но като гледате последните й снимки, можете да бъдете спокойни, тя е добре.Публикация от Cher (@cher) 6 Май 2015 в 5:30 PDT

71-годишната Шер изглежда винаги млада. Дори и без грим, тя не изглежда на възрастта си.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Moonstruck“ празнува своята 30-та годишнина

Разгледайте свежи кадри, публикувани от приятелката на художника Лори Родкин, дизайнер на бижута, на която Шер позира без грим. И изглежда много по-млада от връстниците си.

Публикация от Loree Rodkin (@loreerodkin) 23 април 2018 г. в 2:28 PDTФеновете не можаха да се наситят на естествената красота на певицата с безброй коментари:

Шер е още по-красива без грим! Браво!

Трябва да си набавя тези витамините Cher против стареене.

Красотата и талантът са вечни!

Шер изглежда зашеметяващо както винаги.

Публикация от Loree Rodkin (@loreerodkin) 22 април 2018 г. в 8:19 PDT

Певицата почти няма бръчки и поддържа тялото си във форма. Освен това тя води здравословен начин на живот. Според Шер именно това й помага да изглежда значително по-млада.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Борба с пневмония на 95? Звездата на Marvel Стан Лий не възнамерява да се откаже

Популярни Публикации