Дензъл и Паулета Вашингтон: От слуховете за развод до докладите за изневяра, двойката остава силна почти 35 години

- Дензъл и Паулета Вашингтон: От слухове за развод до доклади за изневяра, двойката остана силна почти 35 години - Знаменитости - Fabiosa

Не са много двойките, които могат да се похвалят с 35-годишен брак, особено при първия опит. Това е дори по-рядко в Холивуд, тъй като изглежда, че чуваме истории за двойки, които се разделят почти всеки ден. Но Дензъл Уошингтън и съпругата му Паулета Пиърсън успяха да го накарат да работи и ще празнуват своята 35-та годишнина от сватбата по-късно тази година.

gettyimagesДензъл е наистина холивудска икона. С три награди „Златен глобус“, награда „Тони“ и два „Оскара“ той отново и отново доказа, че е всеотдаен и талантлив актьор.Среща с Паулета

Дензъл и Паулета се срещнаха на снимачната площадка на първата му екранна работа, Вилма , през 1977 г. Но едва година по-късно те започват да се срещат.

gettyimagesПрез 2017 г. Дензъл разкри, че първата им среща не е била толкова перфектна. Той каза на водещия на предаването, че той и съпругата му все още не могат да се споразумеят кой всъщност е платил за датата.

Но въпреки неудобното изживяване на първата среща, Дензъл и Паулета продължиха да се радват на хубава и ползотворна връзка.Той предложи - не веднъж, а три пъти

Много години след тази дата Дензъл беше готов да поиска Паулета да се омъжи за него. Докато говореше за Access Hollywood, актьорът каза, че трябва да зададе въпроса повече от веднъж.

Двамата закачливо спореха колко пъти трябваше да попита, а Паулета настоя, че е три пъти, което означава, че му е казала „не“ два пъти.

Тя ме отказа, каза не. И тъй като бяха три пъти, това означава, че тя ми отказа два пъти.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дензъл Вашингтон разкрива за своя духовен опит и призовава младежите да стоят твърдо във вярата си

gettyimages

Е, третият път със сигурност беше чарът, тъй като двойката завърза възела на 25 юни 1983 г.

Отглеждане на семейството им

Година след сватбата им се ражда първото дете на двойката Джон Дейвид. През 1986 г. имаха дъщеря си Катя. През 1991 г. те посрещнаха близнаци Оливия и Малкълм.

Аз Ако бащата не е в дома, момчето ще намери баща по улиците. Видях го в своето поколение и всяко поколение преди мен, и всяко едно оттогава. - Дензъл Вашингтон

gettyimages

Подновяване на обетите си в Южна Африка

През 1995 г. Дензъл и Паулета предприеха романтично пътуване до Южна Африка, за да подновят брачните си обети, където архиепископ Дезмънд Туту отслужи церемонията.

Няма тайна за перфектния брак ... Всеки има своите възходи и падения; ние имахме нашите. Това е тежка работа, знаете ли. Но ние поехме ангажимент. Духовната основа помага на всичко - брак, работа, спокойствие. - Дензъл Вашингтон

Докато се изкачвате, вие нараствате по-дълбоко в основата, така че това прави нашата основа по-дълбока. - Паулета Пиърсън

gettyimages

Слухове за развод и изневяра

Не можете да бъдете двойка знаменитости, без да преминете през справедливия си дял от слуховете за развод. Дори и най-щастливите двойки без скандал не са имунизирани.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дензъл Вашингтон съветва завършилите университета в Дилард да „поставят Бог на първо място“

През 2013 г. имаше няколко съобщения, които твърдяха, че Дензъл е забелязан да целува друга жена. Това запали слуховете, че двойката ще се разпадне, въпреки че и двамата отричат ​​това.

Преди три години, по време на Попитайте ме нещо 'сесия на Reddit, Дензъл пише:

Не знам какво представляват статистическите данни или не знам дали хората в шоубизнеса имат по-висок процент на разводи, но просто мисля, че трябва да се работи върху това. Не се отказвайте един от друг. Това е ангажимент. Това не е всичко на медения месец, не трае вечно, така че работите в него. И дано да сте добре приятели първо, това може да помогне!

gettyimages

Плановете му за тяхната 35-годишнина

Когато Дензъл беше помолен от Списание People за това как той планира да отпразнува предстоящата им годишнина, той се пошегува:

Не ми оказвайте никакъв натиск сега, не ми оказвайте натиск! Продължавайте, интервюто приключи! Трябва да тръгвам!

чрез GIPHY

Деветата му номинация за Оскар

Дензъл очевидно прави големи крачки както в семейния си живот, така и в кариерата си. На 23 януари излезе списъкът с номинираните за Оскарите и се оказа, че актьорът е номиниран за категория „Най-добър актьор“ за работата си в Роман Дж. Израел, Esq.

Публикация, споделена от Роман Дж. Израел, Esq. (@romanjisraelesq) на 15 декември 2017 г. в 9:33 ч. PST

Това си струваше да се отпразнува, тъй като минаха точно 30 години от първата му номинация за Плачи Свобода , филм, издаден през 1987г.

Поздравления за RomanD Israel Esq’s #DenzelWashington за номинацията му за Оскар за най-добър актьор.

Публикация от Роман Дж. Израел, Esq. (@romanjisraelesq) 23 януари 2018 г. в 11:54 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дензъл Вашингтон насърчава да не се страхуваме да споделяме вярата си с лична история

Популярни Публикации