Деси Арназ-младши приветства първата си дъщеря като тийнейджър, но се свърза с нея само 22 години по-късно

- Деси Арназ-младши приветства първата си дъщеря като тийнейджър, но се свърза с нея само 22 години по-късно - Знаменитости - Фабиоза

Неизвестната по-рано внучка на Лусил Бол говори за откровението на баща си и за начина, по който създадоха връзката си след толкова много години.Дъщеря в 15

Деси Арназ-младши беше проблематично момче. Родителите му на знаменитости са живели собствения си живот и въпреки че в телевизионно предаване са били третирани „като истински син“, момчето е изпитвало малко внимание. Музиката и наркотиците играят неразделна роля в тийнейджърския му живот. Под влиянието на модерните опасности и поради липсата на внимание, Деси Арназ-младши стана баща на дъщеря си Джулия на 15 години.

чрез GIPHY

Той веднага бе ограничен от приятелката си и едва през 1990 г. официално увери чрез ДНК теста, че Джулия е негова дъщеря.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Наистина не знаех кой съм“: Деси Арназ-младши казва, че се е почувствал в капан от славата на родителите сиУдивително събиране

Сега далечните роднини се опитват да оправят отношенията си. Джулия също страда от наркомания и твърди, че баща й Деси Арназ-младши й е помогнал да забрави за навика за убиване, тъй като той също е имал подобен проблем:

[Той] ме прекара през много рехабилитации. Щастлив съм да кажа, че живея без наркотици, от този ужасен наркотик, наречен кокаин.Джулия има дъщеря Дезире и се твърди, че Деси плаща за колежа на внучката си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Lucille Ball, Lucie Arnaz, е на 66. Прилича ли на легендарната си майка?

Вече бяха изминали 25 години, когато Джулия и баща й започнаха да възобновяват почти изгубената си връзка, така че дано двамата продължат общуването си, за да забравят за миналите проблеми.

Светло бъдеще

Въпреки че Джулия се гордее, че е част от такова известно семейство, тя никога не е имала възможност да се срещне със своите знаменити баби и дядовци, Люсил Бол и Деси Арназ.

За щастие разбирането за връзката й със семейство Арназ завинаги ще остане с нея, независимо от жалките младежки години.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовни писма на Лусил Топка, които тя пазеше в тайна от съпруга си, най-накрая са разкрити

Популярни Публикации