Внукът на Дик Ван Дайк е израснал в красив мъж и дори е играл в едно шоу с дядо

Последни актуални новини Внукът на Дик Ван Дайк е израснал в красив мъж и дори е играл в едно и също шоу с дядо на Fabiosa

Дик Ван Дайк, 92-годишният популярен американски актьор, комик и певец, е известен най-вече с ролята си в Мери Попинз през 1964 г. Играе роли и във такива филми като Чао Чао Бърди, Chitty Chitty Bang Bang, The Comic, Dick Tracy, Curious George, Night in the Museum , и много други.

Дик Ван Дайк Мери Попинс (1964) / Уолт Дисни ПродукцииПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Неразказана история: Искове за нова книга, скърбяща вдовица Джаки Кенеди наруши закона за защита на JFKКариерата на Дик Ван Дайк беше доста успешна и той получи множество награди, включително Primetime Emmy, Tony и Грами . Освен това той е и баща на четири деца, Кристиан, Бари, Стейси, Кари Бет и седем внуци.

Дик Ван Дайк Мери Попинс (1964) / Уолт Дисни ПродукцииВнукът му Шейн Ван Дайк е израснал в красив и талантлив мъж и сега е телевизионен и филмов актьор, режисьор и сценарист.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Роузи Смит (@rosemariepsmith) на 14 септември 2014 г. в 13:52 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Abbi Fisher (@ abbifisher01) на 28 август 2016 г. в 10:21 ч. PDTОсвен това Шейн Ван Дайк дори е играл в същото шоу с дядо си. Той се появи в 14-те епизода на телевизионното шоу на CBS Диагноза: Убийство . Между другото, много други роднини на Дик Ван Дайк също се появиха в епизоди на Диагноза: Убийство .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: О, това бебешко вълнение! Меган Маркъл споделя своите емоции за бременност в общността на кухнята Hubb

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Davide Chirico (@chirico_davide) на 8 февруари 2017 г. в 16:50 ч. PST

Освен актьорската кариера, Шейн Ван Дайк е и сценарист и е работил за такива филми като Transmorphers 2, Street Racer, Paranormal Entity и денят, в който Земята спря .

Дик Ван Дайкgettyimages

Шейн Ван Дайк последва стъпките на дядо си и продължава да постига страхотни резултати в актьорската сфера. Най-вероятно дядо му Дик Ван Дайк е пример за подражание за него и човек, който вдъхновява да направи повече.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Херцогиня Кейт се раздели с вековна кралска традиция непосредствено преди сватбата си

Популярни Публикации