Сватбената рокля на Селин Дион получи ли конкурент? Облеклото на един индонезиец харесва десетки хиляди

Последни актуални новини Сватбената рокля на Селин Дион получи ли конкурент? Облеклото на един индонезиец харесва десетки хиляди на Fabiosa

Изборът на сватбена рокля на булката се ръководи не само от традициите, но и от нейния бюджет и предпочитания. Всяка жена мечтае да бъде неотразима в специалния си ден, а някои избират тоалети, толкова екстравагантни, че влизат в историята на булчинската мода.

Сватбената рокля на Селин Дион получи ли конкурент? Облеклото на един индонезиец харесва десетки хилядиSergii Sobolevskyi / Shutterstock.comИзминаха повече от дузина години от сватбата на Селин Дион и Рене Анджелил. Но роклята на певицата все още се смята за една от най-великолепните и уникални в съвременната история. Отнемането му отне повече от 1000 часа. Тогава цената на италианската коприна и френската дантела се оценяваше на 25 000 щатски долара, да не говорим за над 2000 луксозни австрийски кристали, използвани за украса на 7-килограмовата диадема.Въпреки това, през 2017 г., съдейки по реакцията на потребителите на Instagram, тази рокля получи конкуренция. Сватбата на индонезийците Интан Аззахра и Зендхи Заен по мащаб не отстъпваше на кралската, а снимките на тържеството събраха общо десетки хиляди харесвания.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от MEGA SUPER BINTANG (@ivan_gunawan) 11 март 2017 г. в 2:21 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от dr. intan azzahra (@intansazzahra) 18 март 2017 в 12:07 PDT

Роклята на момичето вероятно е вдъхновена от приказката за Пепеляшка. Местният дизайнер Иван Гунаван създаде великолепна рокля с бродерия с перли, украсена с най-деликатния каскаден тюл.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от MEGA SUPER BINTANG (@ivan_gunawan) 29 Май 2019 в 3:06 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от dr. intan azzahra (@intansazzahra) 22 март 2017 г. в 9:31 PDT

Дългите ръкави и елече бяха украсени със сложни мъниста, които направиха образа на чаровната булка още по-вълшебен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от MEGA SUPER BINTANG (@ivan_gunawan) 10 март 2017 г. в 11:53 PST

Иван Гунаван отдавна обича етническата култура и създава произведения на изкуството за мюсюлмански жени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от MEGA SUPER BINTANG (@ivan_gunawan) 10 март 2017 г. в 11:35 PST

Прави впечатление, че дизайнерът няма специализирано образование. Всичко, което го превърна в един от най-обещаващите и признати дизайнери в неговия регион, той научи сам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от MEGA SUPER BINTANG (@ivan_gunawan) 21 Май 2019 в 3:59 PDT

Иван смело съчетава цветове и текстури, експериментира с украшения и лансира няколко модни етикета, включително ексклузивна марка вечерни облекла.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от MEGA SUPER BINTANG (@ivan_gunawan) 9 Май 2019 в 8:10 PDT

Индонезия е голяма стопилка на множество етнически групи и в резултат на това разнообразие от традиции. Сватбените облекла са изработени предимно от батик и приличат на кебая, традиционна дълга риза с катарами отпред.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от FERNANDO ALMANTO (@edo_almanto) 28 Фев 2019 в 12:38 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Isabella Inbody (@isabella.inbody) 20 март 2019 г. в 4:41 PDT

За разлика от повечето европейски държави, където булките предпочитат бели рокли или слонова кост, Индонезия предлага много повече възможности. Дамите могат свободно да се разхождат по пътеката, носейки всякакви нюанси, които харесват, както и количеството и стила на декоративните елементи. Може би единственото общо изискване за сватбената рокля е да се спазват мюсюлманските традиции.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от profesional photographer (@evhand_photo_studio) 15 март 2019 г. в 8:12 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lusi Andraliani (@lusi_andra) 6 август 2018 г. в 4:44 PDT

Забележително е, че в роклята на Интан Иван успя да съчетае по-модерни западни тенденции и тези, които са актуални в Индонезия от векове. Може би, в опит да направят една от най-екстравагантните сватби, булката и младоженецът решиха да не се ограничават само до един шикозен булчински тоалет. В края на деня Интан се преоблече в не по-малко пищна червена рокля, която може да се счита дори за по-добра от първата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Hengki Kawilarang (@hengkikawilarang_designer) 11 март 2017 г. в 7:49 PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Hengki Kawilarang (@hengkikawilarang_designer) 5 март 2017 г. в 8:42 ч. PST

Всяка булка е прекрасна на собствената си сватба. Не зависи от цената на роклята й, независимо дали е направена по поръчка или не, защото това не е модно ревю. Както и да е, как оценявате булчинската дреха на Интан? Успяла ли е да засенчи най-пищните сватбени рокли, които са останали в историята?

Популярни Публикации