Някой клонира ли Мерил Стрийп? Актрисата има 3 дъщери и те изглеждат потресаващо като нея

Последни актуални новини Клонира ли някой Мерил Стрийп? Актрисата има 3 дъщери и те изглеждат потресаващо като нея във Фабиоза

Мерил Стрийп и Дон Гъмър са едни от онези задни двойки, които успяха да оцелеят под светлините на Холивуд. Тяхната любовна история е точно като сценария за романтична драма, в която никой не би играят главната роля по-добре от Мерил .

Някой клонира ли Мерил Стрийп? Актрисата има 3 дъщери и те изглеждат потресаващо като HerDone Someone Clone Meryl Streep? Актрисата има 3 дъщери и те изглеждат потресаващо като неяgettyimages



ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 8 Малко известни факти за Мерил Стрийп

Мерил и Дон с през 1978г , но не беше за щастлив повод. По това време партньорът на Стрийп, актьорът Джон Казале, почина от рак на костите. Братът на Мерил, Хари, пристигна, за да й помогне да се изнесе от мястото, където тя живееше с Джон, и той доведе със себе си приятел - Дон.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от meryl.streep_lovers (@ meryl.streep_lovers) на 14 ноември 2018 г. в 19:47 ч. PST



Това беше началото на красива любовна история, която доведе до брак. Двойката завърза възела шест месеца след срещата си и по-късно посрещна четири деца заедно - три дъщери и един син.

Лукави красавици

Мери три зашеметяващи дъщери са точното й копие и всички те са последвали стъпките на актрисата и се привлече в света на шоубизнеса.

Някой клонира ли Мерил Стрийп? Актрисата има 3 дъщери и те изглеждат потресаващо като HerDone Someone Clone Meryl Streep? Актрисата има 3 дъщери и те изглеждат потресаващо като неяgettyimages



Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Луиза Джейкъбсън (@louisajgummer) на 8 март 2018 г. в 15:29 ч. PST

35-годишната Мери Уила, която е известна като Мами, и 32-годишната Грейс са успешни актриси. Мами искаше да бъде актриса от дете, затова учи театър и комуникации. Оттогава тя участва в телевизионни предавания като Добрата съпруга и Емили Оуенс, доктор по медицина

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mamie Gummer (@mamiegummer) на 18 юли 2016 г. в 5:46 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мами Гъмър, дъщеря на емблематичната актриса Мерил Стрийп, изглежда точно като известната си майка

Грейс се появява и в множество телевизионни сериали, включително роли в Новината , Господин робот, и Бунт на добрите момичета. Първият й актьорски дебют е в много млада възраст, когато тя играе заедно с майка си в Къщата на духовете. Въпреки това тя решава да учи история, преди да превърне актьорството в работа на пълен работен ден.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Грейс Гъмър Арг (@gracegummerarg) на 7 ноември 2018 г. в 10:32 ч. PST

Най-младата от триото е 27-годишната Луиза. Тя е професионален модел, подписан с IMG . Но тя се насочва и към актьорството, когато се записва в аспирантура в престижния университет в Йейл.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Луиза Джейкъбсън (@louisajgummer) на 14 май 2017 г. в 8:55 ч. PDT

Ами синът?

Мерил и най-голямото дете на Дон, син Хенри Улф , първоначално планирал да стане и актьор, но той намери нова любов - музиката.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хенри Улф (@henrywolfe) на 9 юли 2018 г. в 17:39 ч. PDT

Хенри започва кариерата си в независима група Браво Силва , но след това той реши да отиде соло и стана автор на песни. Последният му албум, Асиломар , излезе през 2015 г. Какъв талантлив куп деца, не мислиш ли?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мерил Стрийп се хвали със съпруга си в рядко интервю за семейството, славата и стареенето без страх

Популярни Публикации