Подхождат ли пълни устни на всяка жена? 7 знаменитости с фалшиви устни на Анджелина Джоли

- Подхождат ли пълни устни на всяка жена? 7 знаменитости с фалшиви устни на Анджелина Джоли - Знаменитости - Фабиоза

Да имаш същата твърда, чувствена усмивка като тази на Анджелина Джоли е мечтата на много жени по света, независимо дали са фенове на нейния талант или не. Желанието да „коригираме“ външния си вид, постигайки хармония и съвършенство на външния вид, е характерно за всички жени, но кардиналните промени не винаги са за добро. Подготвили сме 10 примера, за да ви убедим, че вкусните устни на Джоли, за съжаление, не подхождат на всяка жена1. Блейк Лайвли

Една от характерните черти на тази красива актриса са нейните грациозни линии на лицето. Блейк има естествено доста тънки устни, а с по-пълните не изглежда толкова изящна. Освен това, според нас, само тази промяна я кара да изглежда с няколко допълнителни години по-възрастна.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Причината, поради която звездата от „Игри на тронове“ Лена Хийди е толкова отворена за депресията си, е разкрита

2. Гуинет Полтроу

Полтроу е друг чудесен пример за факта, че променената форма на устните изглежда някак неестествено. Още по-забележимо би било, ако цветът на червилото беше по-ярък и по-наситен.3. Кейт Хъдсън

Хъдсън има много ясен контур на устните, всичко благодарение на майка си Голди Хоун. Изглежда, че лицето й не се нуждае от корекции; обаче, добавяйки малко пълнота към устните си, погледът на Кейт става по-романтичен. Освен това тя наистина прилича на Анджелина Джоли с променените устни.

4. Ема Уотсън

Ема винаги е експериментирала с ярки нюанси в грима си, успешно е правила правилните акценти и е постигала хармония във външния си вид. Ако устните й бяха малко по-пълни, вероятно нямаше да я промени кардинално. И все пак експериментите с ярки нюанси вероятно биха спрели.

5. Кийра Найтли

Външният вид на Найтли не може да се нарече идеален, но никой не би се съгласил с факта, че е изключително красива. Пълните устни не биха променили този факт радикално. Може би е така, защото леко модифицираната форма на устата не противоречи на чертите на хубавото й лице.

6. Кейт Мидълтън

Усмивката на Кейт просто разтапя сърцето на всички. Може би този ефект е толкова силен поради не толкова пълните й устни. Резултатът от нашия експеримент изглежда доста хармонично, но изглежда, че Кейт спечели няколко допълнителни години. На редактираната снимка тя някак си прилича на Кортни Кокс, нали?

7. Меган Маркъл

Разбира се, този експеримент би бил непълен, ако заедно с Мидълтън Маркъл нямаше да влезе в него. Двете херцогини се сравняват помежду си във всеки аспект. Меган няма нито една причина да се оплаква от чертите на лицето си; ако обаче устните й бяха малко по-пълни, тя би изглеждала още по-романтична. Не сте ли съгласни?

Външният вид на жената може да се счита за перфектен вероятно не когато отговаря на всички съответни канони, а когато се счита за хармоничен. По всяко време фините дами са се опитвали да станат по-добри версии на себе си. Въпреки това, може би понякога си струва да се погледнете в огледалото, за да се съсредоточите върху онези уникални характеристики, които ви правят това, което сте.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тайният модел на Виктория Минг Си падна на модния подиум: Хората са разстроени, че тази ситуация беше излъчена по телевизията

Знаменитости Анджелина Джоли
Популярни Публикации