Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е връзвал възела

Дейвид Спейд е крал на запознанствата. 55-годишният мъж има много впечатляващ списък с приятелки, който включва Памела Андерсън, Николлет Шеридан и Хедър Локлиър. Но някога бил ли е женен и има ли деца?

Дейвид Спейд има право да се обади един от най-известните комици през 90-те . Той разсмива хората още от първия си път външен вид на Saturday Night Live .

Спейд също доказа, че може да бъде страхотен актьор, въпреки че остана лоялен към жанра, в който е толкова добър - комедията. Успешната кариера на Дейвид му помогна да спечели доста пари. Неговата нетна стойност се оценява на 40 милиона долара.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейвид Спейд (@davidspade) на 14 ноември 2019 г. в 8:30 ч. PST

Но има ли Дейвид Спейд съпруга, с която да споделя всички тези пари?

Дейвид Спейд женен ли е?

Чувството за хумор на актьора му помогна да спечели много дами. Дейвид Спейд има впечатляващ списък с приятелки, започвайки от Мис САЩ 1991, Кели Маккарти. Той също успя да очарова Бретан Даниел.Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е обвързвал възела Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е обвързвал възела Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е връзвал възелаГети изображения / Идеално изображение

55-годишният също излиза Върхове близнаци звездата, Лара Флин Бойл, преди да даде сърцето си на Джак Никълсън. Списъкът на приятелките на Дейвид Спейд включва две Отчаяни съпруги : Тери Хачър и Николлет Шеридан.

Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е обвързвал възела Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е обвързвал възела Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е връзвал възелаГети изображения / Идеално изображениеСпейд успя да привлече Криста Алън, Хедър Локлиър и дори Памела Андерсън. И да не забравяме Джули Боуен, Жасмин Валс и Джилиън Грейс, която стана майка на единственото дете на Дейвид, дъщеря Харпър.

Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е обвързвал възела Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е обвързвал възела Дейвид Спейд има ли съпруга? 55-годишният комик има впечатляваща история на запознанствата, но никога не е връзвал възелаГети изображения / Идеално изображение

Според Рангер , актьорът излизал с 20 жени, но бил ли е някога женен? Не, многогодишният ерген никога не е имал жена. Комикът веднъж призна, че за него е много трудно да се успокои , но това не означава, че той не е опитал.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дейвид Спейд (@davidspade) на 15 септември 2018 г. в 20:02 ч. PDT

С кого Дейвид Спейд излиза сега? През април 2017 г. актьорът бе забелязан да се чувства уютно с актрисата Glee Ная Ривера, която е 23 години по-млада от него. Двойката обаче се раздели няколко месеца по-късно. Смята се, че в момента Спейд е неженен и търси друга разкошна жена, която да добави към списъка си.

Знаменитости
Популярни Публикации