Деон Коул има ли съпруга? Той има син, но крие самоличността на партньора си

Синът на Деон Коул е светлината на живота му. Комикът често споделя нови актуализации за своето момче в социалните мрежи, което само показва, че той е много горд татко. Но дали Деон Коул има жена или е гей?

Деон Коул е актьор и комик, известен най-вече с невероятната си работа The Tonight Show с Конан О'Брайън . Той има просперираща кариера, но има и блажен личен живот благодарение на сина му , Дилън.

Двамата споделят много красива връзка и изглежда, че Дилън се опитва да накара баща си да се гордее по всякакъв начин. Коул прекарва цялото си време със сина си, като отпразнува своите постижения.Комикът често споделя актуализации за Дилън в социалните си медии без провал.Но коя е майката на сина на Деон Коул? 47-годишният мъж крие самоличността на партньора си. Той яростно защитава личния си живот. Но дали Деон Коул има жена?

Деон Коул женен ли е?

Какво знаем за семейството на Deon Cole? Не толкова много. Можем обаче да сме сигурни, че актьорът не е женен .Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Deon Cole (@deoncole) на 16 октомври 2019 г. в 13:23 ч. PDT

Скриването на личен живот не е често срещано нещо сред стендъп комици тъй като романтичните връзки предоставят много материал, но Коул реши да избере различен път и да пише шеги по други теми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Deon Cole (@deoncole) на 23 август 2019 г. в 8:49 ч. PDT

Към днешна дата никой не знае дали майката на Дилън е приятелка на Деон. Освен това той не е свързан с никоя жена, която би могла да бъде наречена негова партньорка.

Поради липсата на женско присъствие в живота му, много хора предполагат, че Коул харесва мъжете. В едно от интервютата му , Деон увери, че не е гей, но се чувства поласкан, че хората го мислят, тъй като той го смята за комплимент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Deon Cole (@deoncole) на 8 ноември 2019 г. в 8:59 ч. PST

Един слух може да подскаже, че Коул предпочита жени. Комикът обвини Стиви Уондър, че му е откраднал „неговото момиче“. Вижте историята тук:

Никой не знае дали всъщност се е случило или Деон просто се е шегувал, но поне доказва, че той не се интересува от мъже. Въпреки това мистерията зад личния му живот все още остава неразгадана.

Знаменитости
Популярни Публикации