Съжалява ли, че не е майка? Доли Партън има 11 братя и сестри, но няма деца

Последни актуални новини Съжалява ли, че не е майка? Доли Партън има 11 братя и сестри, но няма деца на Фабиоза

Раждането на деца се счита за най-доброто изпълнение в живота на жената. Но животът на Доли Партън е толкова богат на други елементи, че този вече не се вписва в нейното пътуване със слава. Поставя се въпросът, съжалява ли сега, че е бездетна?

Съжалява ли, че не е майка? Доли Партън има 11 братя и сестри, но няма деца Съжалява ли, че не е майка? Доли Партън има 11 братя и сестри, но няма деца Доли (1987) / ABCПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Доли Партън взривява интернет със забавен мем 'Джолин'Партията от 12 еднакво талантливи братя и сестри е родена на Робърт и Ави Лий Партън и израснаха в окръг Севие в Тенеси, недалеч от опушените планини. Пеенето беше като дишането в семейството и всички те споделяха една и съща страст към музиката, въпреки финансовите трудности.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Доли Партън (@dollyparton) на 10 април 2017 г. в 11:04 ч. PDTДоли Партън получи най-много светлина в сравнение с другите си 11 братя и сестри, въпреки че всички те дебютираха като актьори или певци в Холивуд. Повечето от тях все още се представят с нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от DP Lite (@dplite) на 18 април 2018 г. в 15:27 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Легендарната певица Доли Партън изненадва възрастните в церемонията по преименуване на старши център на окръг СевиеСъжалявате ли, че не сте майка?

Хитмейкърът със сигурност е фигура на майка на своите племенници и племенници. В семейството й също беше традиционно да отглежда по-малките братя и сестри. Така че от много малка квотата на майчинството й е била удовлетворена. За съжаление поради неизправност в контрола на раждаемостта тя остана безплодна.

Съжалява ли, че не е майка? Доли Партън има 11 братя и сестри, но няма деца Съжалява ли, че не е майка? Доли Партън има 11 братя и сестри, но няма децаgettyimages

Когато Лари Кинг попита дали някога съжалява, че не е изпитвала родителство, тя каза CNN :

Не. Този ден и час съжалявам още по-малко. Преди си мислех, че искам деца, но сега нямам деца. Но ви казвам, като гледам какъв е този свят сега, сякаш почти се радвам, че не го правя.

Справедливо е, тъй като тя продължи да обяснява, че се грижи достатъчно за любимите си братя и сестри и техните деца, както и за децата на други хора чрез своите хуманитарни усилия. Доли е и най-добрата леля и кума някога!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mixii And Miley Cyrus Fan (@mixiismiler) на 30 ноември 2016 г. в 2:48 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Доли Партън прави дарение от 1 милион долара за детска болница и има специална причина защо

Съпругът й на 52 години

Не е останало незабелязано, че партньорът й от 5 десетилетия никога не е виждан много с нея на червения килим. Съобщава се, че Карл Дийн отдавна е избягвал начина на живот на знаменитостите, но подкрепя изцяло Доли. Смята се, че тези високи стени наоколо перфектната им връзка са това, което ги е задържало без проблеми. Дори когато тя не можеше да роди деца, те имаха благодатна компания.

Не може да се отрече, че Доли Партън е пълният пакет и любовта, която тя излъчва, е извън нейните роднини. Споделете това, ако обожавате иконата на тази държава!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Доли Партън споделя емоционални спомени за Бърт Рейнолдс: „Бяхме като брат и сестра“

Популярни Публикации