Дони Озмънд говори за последния си разговор с Майкъл Джексън и как те имаха много общо

Дони Озмънд и Майкъл Джексън имаха доста общи неща. Единият е, че техните семейства доминират на музикалната сцена през 70-те години.

През 70-те Jackson’s и Osmond’s доминират в музикалния свят. Така че не беше изненада, че двама млади мъже от известните музикални семейства станаха много добри приятели. Сега Дони Озмънд се качва на последния разговор с Майкъл Джексън.Дони Озмънд и Майкъл Джексън

Бившият член на The Osmond’s каза, че двамата с Майкъл са приятели, но Джаксън му завижда заради семейния му живот. Дони каза, че ще се обадят един на друг и ще се посмеят за това, което пресата пише за тях.В интервю той каза:Наистина се опитах да му помогна да има някаква нормалност в живота си. Някак ми завиждаше на брака ми и децата ми. Бихме говорили за семейството и нормалните неща, но той просто не успя да преведе тази нормалност в живота си.

Последен разговор с Краля на попа

Дони си спомня последния разговор, който е водил с покойния крал на попа преди смъртта му през 2009 г. Певецът разказа как животът им се е променил толкова драстично и какво е общото между тях.В интервю с Хъфингтън пост , Осмонд, разказвайки за чата, който беше около година преди Майкъл да умре, каза:Още в началото на 70-те бяха Джаксън и Осмонд. Това бяха Майкъл и Дони. Ние бяхме нещо като паралелни.

Дони и Майкъл произхождаха от големи музикални семейства. И двамата са родени като седмото дете в деветчленни семейства. Майките им също споделят същия рожден ден.

Междувременно през февруари 1974 г. Дони и Майкъл бяха домакини на първите американски музикални награди. Те също така връчиха наградата за любима душевна група на The Temptations.

Животът и на Дони, и на Майкъл беше странно успореден за известно време, но очевидно по-късно те тръгнаха в много различни посоки.

Майкъл Джексън
Популярни Публикации