Дрю Баримор показа лицето си с и без грим

Най-новите новини Дрю Баримор показа лицето си с и без грим на Fabiosa

Американската актриса е добре известна с ролите си в много от любимите ни филми, но и с неспокойния си детски живот. Тя е звезда на много филми, включително Ангелите на Чарли , Дуплекс и Той просто не е толкова във вас . Навремето тя беше истински бунтовник с проблеми в отношенията и водеше нездравословен начин на живот. Но Дрю успя да се овладее и сега тя все още се снима във филми, опитва се в режисурата и отглежда три деца. Наскоро звездата пусна новата си линия за грим, наречена „Beauty Beauty“ и се опита да привлече вниманието към кампанията си, като засне видео. И точно това видео накара феновете й да изкажат мнението си.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Магия на грима: Момичета от цял ​​свят показват лицата си с и без гримКакто във видеото, така и на снимката, която тя сподели в Instagram, тя имаше само половината от лицето си с грим. Другата половина тя запази естествена. Холандският гримьор и влогър за красота, Ники дьо Ягер, се включи да помогне на Дрю. Видеото имаше за цел да привлече хората към новата козметична линия на актрисата, но вместо това самата актриса стана обект на дискусия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Баримор (@drewbarrymore) на 21 юни 2018 г. в 12:28 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Известният любител на животните и активист Дрю Баримор разшири семейството си, като осинови три котенца

Феновете бяха в страхопочитание от Дрю и я помолиха да ходи по-често без грим, защото изглежда страхотно без него. Един от феновете й написа:

Изглежда, че се чувства толкова удобно в този външен вид, това е вдъхновяващо.Други подчертават, че актрисата изглежда еднакво добре и в двата случая. Друг последовател възкликна възхитен:

Прилича на сладък тийнейджър без грим и когато го носи, изглежда ефектно!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Баримор (@drewbarrymore) на 11 август 2018 г. в 20:10 ч. PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Дрю Баримор (@drewbarrymore) на 23 май 2018 г. в 4:47 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как „Сватбената певица“ промени всичко за Дрю Баримор и Адам Сандлър

Дрю Баримор показа лицето си с и без грим Уроци за Ники / YouTube

Признаваме, че на 43-годишна възраст Дрю Баримор изглежда наистина поразително. Какво мислиш?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дрю Баримор споделя нови снимки на малките си дъщери и те наистина са очарователни

Популярни Публикации