Звезда от „Херцози на хазард“: Какво знаем за личния живот на Том Уопат, включително неговите жени и деца

Том Вопат е супер потаен за личния си живот. И все пак се знае, че той има съпруга и пет деца. Кои са те?

Херцозите на Хазард звезда, Том Вопат , има по-значима роля в живота си, освен актьорската кариера, която трябва да бъде практически баща. Холивудският актьор се ожени за съпругата си Кати Уопат, с която споделя пет деца:

  • Синове: Уокър, Джоуи и Адам.
  • Дъщери: Линдзи и Тейлър.

Томас Вопат лети под радара и изобщо не говори за семейството си или за личния си живот.Гети изображения / Идеално изображение

Съпругата на Том Вопат

The Django Unchained актьорът е не само брилянтен в киното и театъра, но и в поддържането на личния си живот под шапката. Биографията на Уопат обаче разказва, че той е бил женен преди Кати, за бившата съпруга Вики Алън.

Гети изображения / Идеално изображениеНаистина е трудно да се ровиш в личния живот на някого, когато той или тя го крие много добре. Благодарение на многобройни източници , стана публично известно, че Том Уопат и съпругата му се разделиха. През последно време той е бил виждан сам, да се мотае далеч от тревожните светлини.

Макар че двойката все още не е отговорила на слуховете по целия свят.

Гети изображения / Идеално изображениеНетната стойност на Том Вопат

The Cybill звезда има впечатляващо състояние. Според един източник , Том Вопат е един от най-богатите актьори, родени в Уисконсин - неговата нетна стойност се оценява на 13 милиона долара за актуални изчисления.

68-годишният всъщност не е толкова известен в киното толкова много. Вместо това той често се разглежда като гост-актьор в театрални пиеси и мюзикъли, например в шоуто на Бродуей, Момчета и кукли, Обичам съпругата си, Градът на ангелите .

Гети изображения / Идеално изображение

Ето най-интересните факти, които вероятно не сте знаели за Wopat:

  1. Той е много талантлив кънтри и рокендрол певец. Като цяло Том Вопат е записал единадесет албума, включително Том Уопат, Малко по-близо, Не гледай назад, Ръчно, Дом за Коледа , и други.
  2. През 2017 г. той беше арестуван на нападение / притежание на батерия и наркотици . Той бе освободен под гаранция от 1000 долара, след като се призна за невинен.
  3. През 2018 г. той имаше една година изпитателен срок след тормоз към противоположния пол.
  4. Той отказва всички твърдения и отказва да говори с обществеността за абсолютно всичко в живота си.

Гети изображения / Идеално изображение

Надяваме се, че тази статия е донякъде информативна за вас, особено за фактите от четири точки, които вероятно не сте знаели преди. Всъщност Том Вопат е потаен човек, но благодарение на биографиите и някои други източници е възможно да разберете за живота му поне една или две интересни подробности.

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации