На ръба: Хали Бери се отвори за опита си за самоубийство

Последни новини на ръба: Хали Бери се отвори за опита си за самоубийство срещу Фабиоза

Животът е най-ценното съкровище, което всеки човек притежава. Хората често го приемат за даденост и забравят да бъдат щастливи и благодарят на звездите за това, което имат, те се фокусират само върху това, което нямат. Всеки поне веднъж в живота си се е чувствал абсолютно безнадежден. И всеки човек се справя с него по своя начин. Хората се погребват в работа, започват ново хоби или започват да спортуват като начин за разсейване. Но понякога човек достига своята граница и най-ужасното нещо му минава през ума - самоубийство .

На ръба: Хали Бери се отвори за опита си за самоубийствоWor Sang Jun / Shutterstock.comДори звездите искат понякога да изчезнат

Някой може да се запита защо известни хора биха помислили за самоубийство, но факт е, че понякога им е трудно да се справят с житейските трудности. Като пример бихме искали да ви кажем история на Хали Бери, която беше на сантиметър разстояние от отнемането на живота си. През 2007 г. тя за първи път говори за опита си за самоубийство.

На ръба: Хали Бери се отвори за опита си за самоубийствоgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тези смели ученици спасиха човек от самоубийствоВече се беше заключила в кола и планираше да получи отравяне с въглероден окис, защото страдаше от неуспешния си първи брак. Изглеждаше, че нищо не може да се направи, но тогава в критичния момент, намирам изведнъж се сети за майка си.

На ръба: Хали Бери се отвори за нейната актриса за опит за самоубийствоgettyimages

Нейният образ проблясва пред очите на Бери, която изведнъж осъзнава колко жестоки могат да бъдат действията й към любовта й майка, която е посветила целия си живот на децата си. Всички тези мисли доведоха актрисата наоколо и я накараха да си възвърне достойнството си, защото тя осъзна, че на този свят няма никой и нищо, което си струва да поеме собствения си живот.На ръба: Хали Бери се отвори за нейната актриса за опит за самоубийствоgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Самоубийството на звездата на 'Остин Пауърс', Верн Троер, доказва, че известните хора не са защитени от проблемите на психичното здраве

За отбелязване е, че досега Хале се е омъжвала 4 пъти, има 2 деца от различни бракове и сега, на 52 години, отново е разведена, можете да видите, че личният живот на актрисата не върви добре, но сега тя има две малки слънчеви лъчи - нейните деца - които определено ще намерят начин да направят живота на майка си прекрасен!

Как да разберете дали човек се самоубива

На ръба: Хали Бери се отвори за опита си за самоубийствоStock-Asso / Shutterstock.com

 1. Те говорят за самоубийство .
 2. Те постоянно се излагат на опасност.
 3. Говорят много за смъртта и безсмислието на живота.
 4. Те не могат да си представят бъдещето си.
 5. Те говорят за себе си с омраза и отвращение.
 6. Те започват да се сбогуват и завършват бизнеса, който все още имат.
 7. Изведнъж намират спокойствие; вече не ги е грижа за нищо.

Как да помогнем на самоубийци

На ръба: Хали Бери се отвори за опита си за самоубийствоАфрика Студио / Shutterstock.com

 1. Говорете повече с този човек, опитвайки се да ги накара да видят положителните аспекти на живота си.
 2. Прекарайте време с тях (отидете на кино, пазарувайте или пързаляйте с кънки).
 3. Предложете вашата помощ и подкрепа.
 4. Опитайте се да предложите да отидете на терапевт по възможно най-щадящия начин (за „говорене“ не ги плашете, като използвате думата „лечение“).
 5. Насърчавайте положителните промени в живота им, ако започнат да се движат в правилната посока.

На ръба: Хали Бери се отвори за опита си за самоубийствоkunakorn kuis karkai / Shutterstock.com

Не забравяйте, че нищо и никой на света не си струва да поеме живота ви. Дадено ти е да направиш всичко възможно, за да станеш щастлив. Обичайте себе си, грижете се за себе си и близките си, тъй като понякога всеки има нужда от подкрепа. Бъдете щедри, дайте всичко, което можете.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Робин Уилямс утеши жена на летището след самоубийството на съпруга си, преди той да се самоубие

Популярни Публикации