„Осем е достатъчно“ звездата на Дик Ван Патен имаше 3 красиви синове, подобни на лука, които всички последваха стъпките на баща си и станаха актьори

Децата на Дик Ван Патен поддържат наследството на баща си живо с невероятния си талант. Изглежда, че блестящият добър външен вид трябва да се изпълнява в семейния генофонд.

Дик Ван Патън беше американски актьор, известен предимно с ролята на Том Брадфорд в ABC комедийно-драматичен сериал Осем е достатъчно.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Celebrity Dick Pics (@celebrity_dick_pics) на 16 септември 2019 г. в 18:56 PDT

Роден в Куинс, Ню Йорк, Дик започва кариерата си като актьор като дете на Бродуей с роля в Гоблен в сиво. С кариера, продължила десетилетия, актьорът се появява в няколко телевизионни предавания, както и във филми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от getTV (@gettv_official) на 14 август 2019 г. в 4:30 ч. PDT

Той се жени за Пат Ван Патен, професионална танцьорка от Бродуей в продължение на 60 години. Заедно имаха трима сина. Децата на Дик Ван Патен са - Нелс Ван Патен, Джеймс Ван Патен и Винсент Ван Патен.Дик Ван Патен деца

Всички синове на актьора поразително приличат на известния си баща през младостта. Между другото, всички те тръгнаха по стъпките му и станаха актьори.

Гети изображения / Идеално изображение

Най-големият, Нелс Ван Патен, спечели слава с ролите си В добра компания, лятно училище, и Жива жица . От 1994 г. той е женен за Нанси Вален.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от филмовия фестивал в Палм Спрингс (@psfilmfest) на 13 януари 2019 г. в 12:45 ч. PST

Джими Ван Патън е актьор с над 35 впечатляващи филмови кредита на името си. Той участва в Бандата с кнедли от Apple се вози отново, Freaky Friday, Roller Boogie, Lifeguard, и Калифорнийска мечта . В допълнение към актьорската си кариера, Джими е завършен писател и продуцент.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от CardsChat (@cardschat) на 27 септември 2019 г. в 7:00 ч. PDT

Най-младото от трите момчета, Винсент Ван Патен, е известно с Чарли и ангелът и Китайски . Бившият тенисист гостува в над три дузини класически телевизионни сериали като детски актьор. Женен е два пъти с три деца.

RIP, Patten

За съжаление Осем е достатъчно star вече няма да ни радва с представянето си, тъй като той почина през 2015 г. поради усложнения от диабет. Беше на 86 години. Актьорът, който е страдал от диабет тип 2, по-рано е претърпял диабетен инсулт през 2005 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Даниел Кааманьо (@danicaamano) на 23 юни 2019 г. в 16:55 ч. PDT

Въпреки че Дик вече не е с нас, трите му невероятно талантливи деца поддържат наследството му живо.

Знаменитости
Популярни Публикации