Елиза Робъртс: Жената зад „Най-трудолюбивия човек в Холивуд“, Ерик Робъртс

- Елиза Робъртс: Жената зад „Най-трудолюбивия човек в Холивуд“, Ерик Робъртс - Знаменитости - Фабиоза

Преди актьорът Ерик Робъртс да си спечели титлата ' Най-трудолюбивият човек в Холивуд , ”Животът му се плъзна по много хлъзгав склон поради пристрастяването му към кокаина. Почти не знаеше, че полет от Ню Йорк до Лос Анджелис ще го намери да се срещне с жената, за която в крайна сметка се ожени.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ерик Робъртс за връзката му с Джулия Робъртс и неговия „статус“ на най-трудолюбивия човек в Холивуд

Тя също беше на път за Лог Анджелис и двамата седнаха рамо до рамо. Първата им среща беше неудобна, тъй като нито един от тях не искаше да говори много. И двамата имаха филмови сценарии, през които преминаваха в подготовка за снимките.

gettyimagesВ крайна сметка трябваше да говорят и Елиза попита Ерик кой е любимият му писател. Оказва се, че той е баща на Елиза. Какви са шансовете? Беше като кибритена клечка, направена в рая. Двойката се ожени през 1992 г., а Ерик се отказа от зависимостта си, за да задържи Елиза.

Говорейки в интервю с Списание Лайфстайл , той каза, че трябва да избира между пристрастяването си към кокаина и Елиза.Стана избор. ... Беше като, ... това лекарство е ужасно. … Какво правиш? Това съм аз или наркотикът.

gettyimages

И той взе правилното решение. Сега тя играе важна роля в живота му, толкова много, че Ерик оставя важни решения на нея. Според него тя е „ една жена армия ”И намира начин да свърши много работа, която повечето хора трудно разбират.

... освен ако не я опознаете, тя е толкова превъзхождаща всеки друг, когото някога сте срещали, просто приемате факта, че ... добре, скъпа, върви с него

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс говори за кариерата си в Холивуд, правейки „Чудо“

Популярни Публикации