Внучката на Елизабет Тейлър се отваря за тяхната специална връзка: „Тя имаше силно влияние върху живота ми“

Внуците на Елизабет Тейлър не спират да поддържат наследството и любовта си живи.

Докато някой съди Елизабет Тейлър за осем брака, внуците й я виждат като икона на стил, модел за подражание и перфектна баба.

Голямо семейство - голяма любов

Тейлър имал 4 собствени деца, за които тя се грижеше и обичаше до луната и обратно. Тъй като дървото има корени, децата родиха собствено потомство. Познайте колко внуци имаше легендарната актриса? 10! Десет красиви и сладки внучета!Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Тейлър (@elizabethtaylor) на 13 май 2018 г. в 8:33 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елизабет Тейлър не беше просто красива жена и талантлива актриса. Тя беше любяща майка

Беше над луната да бъдеш свестна майка без значение клюки, лъжи и актьорски живот.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Тейлър (@elizabethtaylor) на 11 май 2018 г. в 20:48 ч. PDT

Нерушима връзка

Един от 10-те внуци, Наоми деЛюс Уайлдинг, споделени красива история за нейната баба и тяхната уникална връзка.

Тя беше просто баба ми - е, баба ми. Бяхме много близки и тя имаше силно влияние върху живота ми.Наоми продължаваше да разказва как всички седяха заедно на леглото й и слушаха нейните житейски истории . Това ги накара да се свържат още повече, тъй като Е. Тейлър се чувстваше свободен въпреки малката им възраст.

Тя вярваше в силата на любовта и не се страхуваше да бъде наранена. Много хора държат сърцето си твърде близо; тя вярваше, че го раздава.

Елизабет Тейлърgettyimages

И все пак истинската причина за обединяването на Наоми и Елизабет беше преждевременното раждане на Наоми и сина на съпруга й, Деклан, същата ситуация като при третото дете на Тейлър. Уайлдинг каза, че този момент ги е направил още по-близки от преди.

Аз съм част от много матриархално семейство. Баба ми, майка ми и сестра ми и мащеха също са най-голямото ми вдъхновение. Едно нещо, което се надявам Деклан да научи от мен, е да уважава силните жени, като баба. Толкова съм горда, че съм й внучка.

Тейлър знаеше как да се радва на живота сам, със съпрузи, деца, внуци, правнуци. Тя беше невероятна във всичко и вярваше в любовта. Наоми каза :

Тя знаеше как да се радва на живота. Но не мисля, че тя беше готова да умре, когато умря - и това отчасти се дължи на факта, че тя не чувстваше работата си с фондацията за СПИН завършена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Vintage Daily (@vintage_daily) на 26 октомври 2015 г. в 14:30 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Трагична любовна история на Майк Тод и Елизабет Тейлър, точно когато тя си мислеше, че е намерила истинска любов

Живо наследство

Внуците на Тейлър винаги са я обичали безусловно: от детството до днес. В нейна памет и чест те продължават да правят наследството й живо, предимно активизиране на ХИВ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Тейлър (@elizabethtaylor) на 22 декември 2017 г. в 8:07 ч. PST

Всичките й внуци подкрепят фондацията за СПИН на Елизабет Тейлър не само за нея, но и за себе си, тъй като тяхната баба ги е научила колко важна е хуманитарната работа и как всички трябва да бъдем мили и почтени към другите.

Една от внучките й, Лаела Уайлдинг, твърдеше :

Тя беше известна, защото правеше това, което искаше, и това беше част от нейната слава - нейната красота, талантът и лудият й живот, но това беше и нейната активност - което беше прекрасен вид край на живота й. Тя използва своята знаменитост за нещо по-мощно. Да отстояваш другите.

Всички ние сме искрено благодарни на Елизабет Тейлър за множество неща: от това да бъдем естествен талант до СПИН и ХИВ дейност по целия свят. Благодаря ти, че си толкова прекрасен човек, майка, жена и баба.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The View (@theviewabc) на 1 декември 2016 г. в 11:35 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елизабет Тейлър СПИН FDN (@elizabethtayloraidsfoundation) на 23 април 2015 г. в 9:17 ч. PDT

Няма съмнения, че Елизабет Тейлър ги гледа и им се усмихва. Тя все още е с тях и те все още са с нея!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 необикновени факти за перлата от 9 милиона долара Ричард Бъртън даде на Елизабет Тейлър

Знаменитости Елизабет Тейлър
Популярни Публикации