Елън Дедженерес беше организирана от „най-малката“ японка, Мари Кондо. Тя знае всичко за подреждането и нейните правила са прости

Последните актуални новини Елън Дедженерес беше организирана от „най-малката“ японка, Мари Кондо. Тя знае всичко за подреждането и нейните правила са прости за Fabiosa

През 2015 г. Мари Кондо бе обявена за един от най-влиятелните хора в света от Списание Time за нейните прости, но ефективни правила за водене на разхвърлян живот. С течение на времето тя стана световно известен консултант по организиране и преподава прости правила, които показват, че подредеността е ключът към радостния живот.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мари Кондо (@mariekondo) на 13 април 2018 г. в 6:08 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 4 съвета за организиране на дрехи в чекмеджета или гардероби

Е, освен че съм автор на най-продаваната книга и изобретател на Метод на KonMari , тя е и звездата на нов Нетфликс шоу, Подреждане с Мари Кондо , Където тя учи хората как да организират своите неща.

Елън Дедженерис се организира, „KonMari стил“

Така че, когато посети Елън Дегенерес, Мари показа на Елен как да преобрази живота си, като беше по-организирана и пред публиката си, ефективността на нейните стилове беше поразителна.В забавния епизод на Шоуто на Елън Мари се забавляваше, преподавайки колко лесно е да се създаде съвършенство дори в проста задача като организиране.

Елън Дедженерис беше организирана от TheEllenShow / YouTube

Но разбира се, преди дори да ги е научила на нещо, Елън се пошегува,

така че сте наречена най-подредената жена в света, но в кой момент осъзнахте, че сте най-малката?

Е, докато Мари е ниска според американските стандарти, 4 фута 8 инча, тя е висока, когато става въпрос за организиране и нейните дългоочаквани списъци с клиенти са доказателство.

Елън Дедженерис беше организирана от TheEllenShow / YouTube

Преподавайки на аудиторията метода KonMari, Мари отбеляза, че един от критичните аспекти на метода е, че трябва да се пазят само нещата, които „искрят радост“ в тях, а всичко останало трябва да се пусне. Тя обяснява това преди да организирате гардероба си , докоснете дрехите си и ако парче искри радост, тогава можете да го запазите и ако не го изхвърли, защото наистина нямате нужда от него.

Друг критична стъпка на метода на Мари е да сгъва дрехи и тя показва, че когато организирате дрехите, винаги трябва да им показвате любов и най-важното е да следвате модел при сгъване.

Когато сгъвате дрехи, сгъвате двете страни към центъра и след това го сгъвате наполовина. И след това от там го сгънете на трети.

Елън Дедженерис беше организирана от TheEllenShow / YouTube

Нейните съвети са изключително впечатляващи, тъй като показват точно как човек може да минимизира пространството, използвано от дрехите поддържане на подреден вид .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Избелете дрехите у дома: Направи си сам трикове

Методът KonMari спечели впечатляващо следване

А за хората, които са гледали нейното шоу и уроци, Мари Кондо е наистина преобразяваща, тъй като ги насърчава да се предизвикват и да водят по-подреден живот.

Чрез метода може да се повиши естетическото качество на техния живот, тъй като бъркотията влияе върху привличането на жилищни пространства.

Е, за повечето хора практикуването на правилата и инструкциите на Мари е чисто променящо живота.

Така че, ако все още не сте започнали да организирате гардероба или гардероба си, помислете за метода на Мари. Чрез метода KonMari тя обещава, че една жена най-накрая може да осъзнае спокойствието и намери радост в живота .

Това не е ли достатъчно мотивационно?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 съвета, които могат да помогнат за почистването и организирането на гардероба всеки сезон

Популярни Публикации