Елън Дедженерис шокира публиката, като им даде 1 милион долара

- Елън Дедженерес шокира публиката, като им даде 1 милион долара - Новини - Fabiosa

Елън Дедженерис е известна с изключителното си чувство за хумор и уникалната си способност да изненада своите последователи и многобройни фенове по цял свят. В последния епизод на Ellen’s Show, любимата на света звезда водеща буквално шокира публиката, като им даде 1 милион долара.

gettyimagesЕлен шокира публиката си с неочакван подарък

Мишел Обама отива да пазарува в аптеката, Хю Джакман прави вдигане на тежести, Чанинг Тейтъм показва най-добрите си танцови движения. Тези и други незабравими моменти можете да гледате само в шоуто на Ellen’s.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мишел Обама се присъединява към честването на 60-ия рожден ден на Елън Дедженерис с първото си интервю след напускането на Белия дом

Водещата на токшоуто, която току-що отпразнува своите 60 годинитирожден ден в специалния двучасов епизод в четвъртък, определено ще направи история като най-щедрата водеща звезда някога.

Енергията, добротата и способността на Елен да разсмиват хората нямат граници. Тя е човек, който притежава невероятна самоирония и това е една от причините да я обичаме толкова много.

Елен знае как да изненада публиката си. Феновете й никога не се отегчават в нейното страхотно шоу. За празнуването на 60-ия рожден ден на домакина на Шоуто на Елън Дедженерис, всички от публиката получиха много специален подарък.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елън Дедженерис празнува 60-ия си рожден ден и хората отказват да повярват на нейната възраст

Кой иска да получи 1 милион долара от Елън Дедженерис?

През целия сезон DeGeneres си партнира с Cheerios, за да насърчи хората да направят „Един милион акта на добро“. И така, след постигнатия милион добри действия, Елън и Чеериос решиха да изненадат феновете на домакина с неочакван подарък.

Елън обяви, че всички от публиката са там по специална причина и „специален подарък изненада“ очаква всеки, който има кутия Cheerios под седалката си. По някаква причина всеки от публиката имаше такъв. И както вероятно вече се досещате, Елен подари на феновете си 1 милион долара. Тя каза:

Всички ще споделите този подарък. Това е най-големият подарък, който някога съм давал на някого ... Дръжте се за своите Cheerios, защото всички вие разделяте 1 милион долара.

Реакцията на хората е невъзможно да се опише с думи, така че по-добре я гледайте в това видео.

чрез GIPHY

Елън Дедженерис е голям майстор в правенето на изненади. Можем да кажем със сигурност, че всеки човек от публиката определено ще запомни онзи епизод от любимото си шоу. Какво бихте казали, ако получите този специален подарък от Елън? Очакваме с нетърпение да чуем вашето мнение в коментарите.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Научете как да забравите за тъгата в токшоуто на Ellen DeGeneres

Елън Дегенерес
Популярни Публикации