„Елвис Пресли от кънтри музиката“: Как най-малкият син на Мерл Хагард Бен носи своето наследство в днешно време

Бен Хагард се опита да направи всичко, за да запази наследството и влиянието на баща си живи. Той е най-малкият син за легендата на страната, но основната му цел е да накара покойния си баща да се гордее. Какво точно прави той?

Животът на Мерл Хагард беше доста проспериращ и вълнуващ, тъй като той беше легенда на страната с красиво семейство до себе си. По-специално, великата звезда за всички времена е била женена пет пъти, като е родила шест деца. Трима от тях станаха селски певци, точно като баща си.За съжаление Merle Haggard почина от двойна пневмония на 6 април 2016 г. Той беше на 79 години. Той обаче напусна светския живот с членовете на семейството си и близки приятели. Какво се случи с децата му?

Гети изображения / Идеално изображение

Бен Хагард и наследството на баща му

Последната съпруга на Мерл Хагард, Тереза ​​Ан Лейн, роди две деца, дъщеря Джанеса и син Бен. Въпреки че малките неща са известни за първородните им, Синът на Merle Haggard прави всичко, за да запази наследството на баща си живо.

Какво точно прави той?

  • От 15 г. Бен Хагард е водещ китарист в дългогодишната група на баща си след детството на редовни записи и изпълнения на сцени с Merle.
  • Заедно с брат си Ноел и музикалната група, непознатите , Бен допринесе със своите песни и мелодии, за да предаде влиянието и честта на баща си на своите последователи.
  • Веднъж Мерл Хагард каза на сина си, че ще бъде идиот, ако не вземе китарата си и не обикаля глобално, за да популяризира своята кънтри музика, което Бен прави отдавна.
  • Неговото предизвикателство е да има своя собствена музикална кариера, докато продължава да талант на Мерле.Мерле и Бен Хагард бяха много близки помежду си до преминаването на иконата на страната през 2016 г. Той винаги вдъхновяваше и мотивира сина си да стане по-добър и да следва музикалния си и певчески талант.

Попитах го: „Тъй като си известен, това и мен ли ме прави известен?“ А той каза: „Сине, ти трябва да създадеш свой собствен гръм.“ Това винаги ми остава. Гледам назад към този момент, сякаш е филм. Това е нещо, което никога не забравям.

„Елвис Пресли от окръжната музика“

Merle Haggard получи първата китара за сина си Бен, когато той беше само на 6. Haggard Jr. вярва, че е „привлечен“ от кънтри музиката, следвайки стъпките на баща си. Един от съветите, които младият талант помни от емблематичния си родител, е да бъдеш „свое нещо“.

Бъди свое нещо. Не се притеснявайте от това, което хората ще мислят за това, което можете да направите; ще бъдете вие. Ще бъде честно. Просто се опитайте да бъдете възможно най-честни с каквото и да се опитвате да направите.

Бен вярва, че никога няма да бъде толкова велик, колкото беше баща му, но ще се опита да направи всичко, за да го накара да се гордее. Младият талант веднъж казах :

Татко беше Елвис Пресли от кънтри музиката. Съмнявам се, че е разбрал колко много са го обичали хората.

Мерл Хагард ще бъде невероятно щастлив да види какво е направил най-малкият му син за него. Запазването на наследството и влиянието на родителите е от съществено значение и Бен майсторски го прави ежедневно. Въпреки че легендата на страната не е тук, за да стане свидетел на всичко това, ние сме горди от него.

Деца на знаменитости Знаменитости Снимки на знаменитости Музика
Популярни Публикации