Carbon-Copy на Елвис Пресли: Внукът му, Бенджамин Кий, изглежда точно като краля на рокендрола

- Carbon-Copy на Елвис Пресли: Внукът му, Бенджамин Кий, изглежда точно като краля на рокендрола - Новини - Fabiosa

Бенджамин Кио, синът на Лиза Мари Пресли и Дани Кеуг със сигурност носи доминиращия ген на дядо си, Елвис Пресли. 25-годишният човек, който е роден на 21 октомври 1992 г. като Бенджамин Сторм Киоу, е репликата на покойния му дядо Елвис Пресли.Бенджамин Кий и Елвис Пресли

Приликата им не се губи в Лиза Мари, майката на Бенджамин. Около 2012 г. Лиза каза на CMT, че често е съкрушена, когато погледне момчето си и види покойния си баща! Тя казва, че той е като точно копие на Елвис.

Наскоро той беше в операта и беше доста бурен зад сцената! Всички се обърнаха, гледайки в неговата посока, както и всички го грабваха за снимка.

Въпреки че Бенджамин е пряка копия на дядо му, баба му Присила Пресли е малко загрижена за несвързани имитатори. Тя описа покойния си съпруг Елвис Пресли като:Прекрасен екземпляр от мъж. Елвис имаше много достойнство, имаше много класа.

gettyimages

Тя също спомена, че е на мнение, че имитаторите само поевтиняват паметта на Елвис Пресли.

Сините очи на Бен и Лиза

Бенджамин Кий не само прилича на дядо си, но също така е наследил известните надути и бебешки сини очи, които майка му Лиза Мари има. Ако някога боядисва ключалките си в черно, той ще бъде объркан с дядо си, с изключение на факта, че е по-млад.

Бенджамин не е единственото внуче на Елвис Пресли, което привлича медиите в миналото. Говореше се, че сестра му Райли е откраднала Робърт Патинсън от принцесата The Twilight Saga Кристен Стюарт. Подобно на много слухове, тези заглавия се оказаха неверни, тъй като Райли през същата година се ожени за годеника си Бен Смит Питърсън.

Приликата им е най-малкото призрачна.

Въпреки че Елвис Пресли е мъртъв от известно време, паметта и наследството му продължават. Всичко, от което се нуждаете, е да погледнете добре Бенджамин Кио и Елвис Пресли ще ви погледне назад.

Приликата им е толкова странна, че е почти призрачна. Разгледайте снимките им, мислите ли, че и те си приличат?

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Елвис Пресли и домашни любимци: Малко обсъжданата любов, която имаше към животните

Популярни Публикации