Внучката на Елвис Пресли Райли е откровена за връзката със своя втори баща Майкъл Джексън

Последни актуални новини Внучката на Елвис Пресли Райли е откровена за връзката с нейния втори баща Майкъл Джексън във Fabiosa

Като внучка на Елвис Пресли и доведена дъщеря на Майкъл Джексън, Райли Кийг винаги е била в центъра на вниманието.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Riley Keough (@rileykeough) на 5 март 2017 г. в 22:04 ч. PST

Лиза Мари потвърждава брака си с MJ

Дъщерята на покойния Елвис Пресли, Лиза Мари Пресли, потвърди, че двамата с певеца Майкъл Джексън са се оженили.

Тя отбеляза, че са били закачени тайно извън страната, защото и двамата искат частна церемония, без да разсейват пресата. В изявление, публикувано в Лос Анджелис от MJJ Productions, Лиза каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Riley Keough (@rileykeough) на 4 декември 2017 г. в 18:34 ч. PSTМоето омъжено име е г-жа Лиза Мари Пресли-Джаксън. Много съм влюбена в Майкъл. Посвещавам живота си на това да му бъда съпруга. Разбирам и го подкрепям. И двамата с нетърпение очакваме да създадем семейство и да живеем щастлив, здравословен живот заедно.

По време на брака си с краля на попа Лиза е отделена от бившия си съпруг Дани Кий. Те имат две деца - Даниел (Райли) и Бенджамин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Michael J. Jackson (@ mic.haeljackson) на 2 юни 2019 г. в 5:00 ч. PDT

Какъв втори баща беше Майкъл Джексън

Като гост на Късно късно шоу с Джеймс Кордън, Райли разкрива за детството си с Краля на попа като баща си. Тя каза:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Riley Keough (@rileykeough) на 14 август 2017 г. в 20:08 ч. PDT

Не познавах Елвис, но познавах Майкъл. Щеше да ми вземе много играчки и неща, които исках. Веднъж ми взе този наистина хубав часовник. Бяхме в Дисниленд. Купи ми този наистина хубав часовник. Това беше часовникът Beauty and the Beast - беше наистина специален.

Майката на Райли Лиза Мари Пресли беше омъжена за Краля на попа няколко години. Актрисата разкри още, че е трябвало да се разхожда с Bubbles the Chimp.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от (@ mj.loved) на 31 май 2019 г. в 7:32 ч. PDT

Въпреки че не си спомняше кой е „Мехурчета“, Райли си спомня, че е взела шимпанзето на училище. Сигурно беше доста готино.

Райли обичаше доведения си баща

Освен баща си, майката на Райли е имала и два други високопоставени брака. Единият беше на Майкъл Джексън, а другият - на Николас Кейдж.

Въпреки че беше отгледана най-вече от баща си, Райли често спираше в два легендарни домове - Graceland и Neverland Ranch. За връзката си с краля на попа, актрисата каза, че го обича.

Тя каза: „Навсякъде имаше играчки, навсякъде животни, навсякъде деца. Все едно цял ден да си в Дисниленд.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Riley Keough (@rileykeough) на 30 април 2016 г. в 11:47 ч. PDT

В момента най-голямата внучка на Елвис е актриса. Тя е добре известна с появата си в Mad Max: Fury Road и телевизионни сериали Опитът на приятелката.

Популярни Публикации