Братът близнак на Елвис Пресли може да бъде жив? Теоретиците на конспирацията доказват, че той не е отминал при раждането си

Най-новите новини Братът близнак на Елвис Пресли може да бъде жив? Теоретиците на конспирацията доказват, че той не е отминал при раждането на Фабиоза

Елвис Пресли беше идол за милиони хора. Внезапната му кончина беше оставила целия свят шокиран и объркан. Мнозина все още не са го преодолели и техният механизъм за справяне се е превърнал в конспирации, вярвайки той е жив . Но ето нов, който няма нищо общо с това, че той е сред нас.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 16 август 2018 г. в 6:45 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пълзя? Елвис Пресли беше контролиращ съпруг, който виждаше Присила само когато се гримираше!Всеки истински фен знае това кралят на рокендрола всъщност е роден като част от близнак на 8 януари 1935 г. Неговата еднояйчна близначка Джеси Гарън Пресли е родена мъртвородена 35 минути преди собственото му раждане и не оцелява.

Погребан е в гробището на Правил, Тупело, в немаркиран гроб. Интересното е, че майка му Гладис казваше, че Елвис го е имал енергията на двама души . И той ли беше с Джеси в реалност?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 22 ноември 2018 г. в 8:02 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Жени, които показаха любов към Елвис Пресли и направиха живота му пъстър

Джеси беше живяла с него през цялото време

Теоретиците на конспирацията се опитват да накарат Елвис отново да заговори за града по какъвто и да е случай. Но тази хипотеза изглежда доста убедителна. Според група във Facebook, която е посветена на доказателството на Елвис, че е жив, сега предполага, че Джеси никога не е умряла. Те твърдят, че той живееше с Елвис и е заемал мястото му много пъти.

Те го доказаха с снимка на Елвис се твърди, че шофира с брат си Джеси. Това огромно прикриване твърде разшири свободата и личното пространство на популярната звезда. Ако това някога се окаже вярно, това би означавало, че Елвис или Джеси все още живеят.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-сетне: Издание на трейлър за дългоочаквания документален филм „Елвис Пресли: Търсачът“

Значението на Джеси в живота на Елвис

Биографите на сайта на Елвис бяха разкрили, въпреки че се казваше, че е мъртъв, Джеси оказа голямо влияние върху суперзвездата. Мисълта му винаги го преследваше, карайки го да се чувства объркан. Понякога коктейл от емоции като вина, лишения и триумф, удряха Елвис наведнъж. Това дори направи личността му дисфункционална.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Елвис Пресли (@elvis) на 18 януари 2018 г. от 18:17 ч. PST

Възможно ли е тези поведенчески промени да са били двама души, които излизат наяве един по един? Определено далечен удар! Споделете това и ни кажете на какво вярвате!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чудодейна помощ от Елвис Пресли: Лиза Пресли иска подкрепата на баща си и всъщност я получава

Популярни Публикации