Елис Нокс: Жената, от която Марк Хармън е наследил целия му чар и актьорски талант

Последни новини Elyse Knox: Жената, от която Марк Хармън е наследил целия си чар и актьорски талант за Fabiosa

Ако сте NCIS фен, тогава трябва да обичаш Марк Хармън. Този интересен, интелигентен, добре изглеждащ, забавен и талантлив човек е откраднал толкова много сърца!

Той е син на футболиста и военен пилот Томас Хармън и актрисата / модел Елис Нокс (Елси Лилиан Корнбрат).Знаете ли, че Марк Хармън е 50% австриец, 37,5% ирландец и 12,5% германец / французин? Бабите и дядовците на Марк по майчина линия са емигранти от Австрия.

Елис Нокс

Ако някога сте се чудили откъде Марк Хармън е взел своя чар, привлекателност и харизма, отговорът е точно тук - от неговата талантлива и красива майка.Елис Нокс е родена през 1917 г. и има вторични роли до 1942 г., когато играе главната роля в Гробницата на мумията . Тя също получи световната си слава, след като изобрази Ан Хау в Джо Палука, шампион .

Нокс също беше пин-ап момиче по време на Втората световна война, което предполага колко красива, зашеметяваща и хубава беше. А Марк Хармън несъмнено е наследил външния й вид - идентични черти на лицето.

Нещо повече, Хармън е добре известен актьор, също като покойната си майка. И така, той също последва нейните стъпки и наследи същия талант и умения.

Елис Нокс почина в дома си на 94-годишна възраст през 2012 г.

Трагичната история зад булчинската рокля на Нокс

Когато бащата на Марк, Том Хармън, се завръща от Втората световна война през 1944 г., той се жени за Елис Нокс през същата година. Всъщност Томас оцеля по чудо, като преодоля две самолетни катастрофи и се изгуби в джунглата.

Сватбената рокля на Нокс беше направена от коприна от същия парашут, който Томас Хармън използваше, когато скачаше от самолета. The NCIS звезда обясни:

Баба ми, австрийска имигрантка, а също и страхотна шивачка, всъщност разглоби улея и направи от него сватбената рокля на майка ми.

Това е някак романтично, не мислите ли? Всъщност Марк Хармън може да се гордее с родителите си за всичко, което са направили!

Популярни Публикации