Смущаваща история? Изтрийте вашите Facebook съобщения наведнъж, като използвате разширения на браузъра

Независимо дали използвате лаптоп или телефон, можете да изберете от десетки разширения, които могат да ви помогнат да изчистите историята на съобщенията си във Facebook само с 2 щраквания.

В зависимост от това колко често използвате Facebook, съобщенията могат да се натрупат в огромна история. Невероятна бъркотия може да се случи в много кратки срокове. И най-сигурно никой не обича да превърта историята на съобщенията, която се формира през годините на комуникация. Може да опитате да изтриете тези съобщения ръчно, но това със сигурност ще ви струва твърде много време. Ето защо би било по-разумно да използвате приложение, специално проектирано за тази цел. Не знаете ли, че в днешно време имаме приложение почти за всяка една задача?

Смущаваща история? Изтрийте вашите Facebook съобщения наведнъж, като използвате разширения на браузъраДенис Приходов / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-полезните клавишни комбинации на Microsoft Word: Как да работим по-ефективноРазширение за бързо изтриване на съобщения във Facebook

Имаме много възможности за избор от почти всеки аспект от живота ни. В случай на изтриване на съобщения във Facebook, ситуацията е почти същата. Независимо дали използвате лаптоп или телефон, можете да избирате от десетки приложения, които могат да ви помогнат да почистите бъркотията. Така че нека разгледаме по-отблизо някои от опциите в зависимост от вашата платформа.

чрез GIPHY

Разширение на браузъра за компютър

Един от най-удобните начини за изтриване на съобщенията във Facebook е чрез използване на разширение във вашия браузър. Внимавайте, след като изтриете съобщенията, не можете да отмените действието. След като вече сте наясно и все още сте решени да изтриете тези съобщения, трябва да изтеглите приставка за браузъра си. На пазара има много от тях: Изтрийте Facebook Messages, Facebook Messenger Cleaner, Fast Delete Facebook Messages и др. Принципът на тяхната работа е почти същият.След като изтеглите разширение, иконата му трябва да се появи в горния десен ъгъл на вашия браузър. Кликнете върху него и ще се появи менюто с вашите опции и упътвания. Просто следвайте инструкциите и в рамките на минута или две ще можете да изчистите историята на съобщенията си.

Смущаваща история? Изтрийте вашите Facebook съобщения наведнъж, като използвате разширения на браузъраpixinoo / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Антивирусите могат да бъдат доста досадни. Как да спрем Avast имейл подпис?Как да изтриете всички съобщения във Facebook наведнъж на Android

Всъщност има вграден начин за потребителите на Android да изтриват своите съобщения във Facebook. Отидете в приложението Messanger, намерете разговора, който искате да изтриете, докоснете го и задръжте, докато се появи нов екран. Там, сред някои други функции, трябва да можете да намерите опцията „Изтриване“. Искаме да ви предупредим още веднъж. Това действие е постоянно, което означава, че няма да можете да възстановите изтритите си разговори.

Ако искате да изтриете някои конкретни съобщения, отидете на диалоговия екран, докоснете едно от съобщенията, които искате да изтриете, и задръжте за няколко секунди. Трябва да се появи отметката. Проверете всяко нежелано съобщение и натиснете иконата „Кошче“ в долната част. Избраните съобщения ще бъдат изтрити за постоянно. Освен това Facebook Messanger ви позволява да архивирате всеки разговор или съобщение, преди да го изтриете.

Смущаваща история? Изтрийте вашите Facebook съобщения наведнъж, като използвате разширения на браузъраPC Studio / Shutterstock.com

За съжаление това, което се случва в интернет, остава там завинаги. Дори ако изтриете всяко едно съобщение във входящата си поща във Facebook, няма гаранция, че миналото ви е напълно изчезнало. Някои експерти са категорични, че сървърите на Facebook основно обезсмъртяват вашите разговори.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Изграждане на мрежа от потенциални клиенти? Имейлите им може да са полезни

Facebook Полезни хакове за живот Телефонни хакове за живот
Популярни Публикации