Диетата на Емили Ратайковски: какво яде моделът и как упражнява, за да накара тонизираното си тяло

Емили Ратайковски изглежда във форма и здрава. Вижте как Емили използва диетата си, тренировките и много други, за да бъде най-добрата.

Емили Ратайковски винаги изглежда невероятно. Трудно е да липсва тонизираното й тяло и перфектната кожа. В същото време тя изглежда здрава и извита, за разлика от стереотипния кльощав модел. И така, ето въпроса, който ни направи любопитни. Какво яде Емили Ратайковски, за да се поддържа във форма? А какво ще кажете за нейната рутинна тренировка? Диетата на Емили Ратайковски е необичайна и просто няма да повярвате какво яде за вечеря!

Емили РатайковскиГети изображения / Идеално изображениеДиетата на Емили Ратайковски

Закуска

Да започнем от самото начало. Какво яде Емили Ратайковски на закуска? Моделът обича да има много въглехидрати сутрин. След като разказа Harper's BAZAAR US :

Всеки ден отивам в Blacktop Coffee и взимам сладкиша, наречен kouign-amann, с черното си кафе. Винаги се правя, че не знам какво получавам. Аз съм като: 'Хм, хмм, предполагам, че ще получа ... kouign-amann?' Те са като 'Ъ-ъ-ъ.'

Обяд

В сравнение с обичайната си закуска, Емили се опитва да поддържа обедите си леки.Говоря на Harper's BAZAAR US, тя призна:

Обядът обикновено е салата или сандвич. Ако съм на снимачна площадка, ще имам кетъринг, но се държа добре с тези неща. Лесно е да полудееш - те знаят как да те хранят.

Докато Емили е голяма фенка на сладкиши, тя от време на време ще избягва снизхождението. Ратайковски обича да комбинира ястията си със зеленчуков сок. И това определено е здравословно!Закуски

Емили е любител на сока, тъй като оценява добра комбинация от здравословни зеленчуци / плодове. Веднъж тя призна:

Обичам сокове от куркума и цвекло. Толкова е L.A., че не можете да го избегнете.

Емили РатайковскиГети изображения / Идеално изображение

Вечеря

И накрая, нека поговорим за типичната вечеря на Емили Ратайковски. Моделката рядко остава вкъщи за вечеря, тъй като използва този повод, за да общува с хората. Тя добави:

Вечерята е моето време да бъда социален и да наваксвам с хората. Обичам този италиански ресторант в центъра, наречен Bestia. Това е някак забавно ...

Ако моделът е в здравословно настроение, тя избира по-лекото хранене.

Ако се опитвам да бъда малко по-здрав, има Café Gratitude в центъра. Има невероятно суши на това малко място, наречено Мако в Малкия Токио.

Десерти

А любимата ни част е за десертите. Ако има нещо, което Емили не може да премахне от диетата си, това е торта. Инстаграмът й е изпълнен със снимки на полуядени десерти. Така че тя обича сладкиши или не? Емили обожава кексчета. Говорейки с Ел, тя каза:

Определено обичам добър кекс понякога, мисля, че е наистина важно да си дадеш почивка.

Основният й приоритет обаче е добре балансираното хранене. Тя продължи:

Обичам да го поддържам наистина балансиран, за да давам на тялото си енергия и освен това да съм здрав.

Емили РатайковскиГети изображения / Идеално изображение

Тренировката на Емили Ратайковски

Ако смятате, че Емили е тази, която религиозно посещава фитнеса си или има почти пристрастяване към тренировките с тежести, тогава не бихте могли да сгрешите повече. Моделът просто мрази интензивните тренировки, тя предпочита дейности, които не изискват твърде много усилия. В интервюто си за InStyle тя каза:

Не съм голям фитнес човек. Наистина ми харесва да съм навън и да правя йога, затова правя много туризъм в Лос Анджелис и имам йога студио наистина близо до къщата ми, в което ходя веднъж седмично.

Емили също добави:

Нямам треньор ... Просто не съм луд фитнес човек. Определено съм отстъпник в бранша.

Впечатлени ли сте? Е, тази наследственост (не храна) вероятно е най-вече зад перфектната форма на Емили. Но все пак обичаме нейната диета и тренировка? А ти? Споделете вашите мнения в коментари.

Знаменитости
Популярни Публикации