Очарователно! Дъщерята на Анет О'Тул е неземна красавица като майка си и също е актриса

Последни новини, очарователни! Дъщерята на Анет О'Тул е неземна красавица като майка си и също е актриса на Fabiosa

Обичайно е легендарните звезди да предават добрия си външен вид на децата си, но на холивудските наследници може да им липсва истинската същност на емблематичните им родители. Не в случая на Анет О'Тул: H er дъщеря е толкова очарователна тъй като тя е талантлива!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The House of TV (@thehouseoftv) на 19 ноември 2018 г. в 20:14 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като майка, като дъщеря: Как изглежда майката на МеланияКласическата дива, родена на 1 април 1952 г., е най-известна с ролята на Марта Кент в Смолвил . Анет също имал привилегията да играе ролята на Лана Ланг заедно с никой друг освен Кристофър Рийв в Супермен iii . В момента прекрасната дама живее в Лос Анджелис с втория си съпруг, актьора Майкъл Маккийн.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от TheatreMania (@theatermania) на 19 септември 2018 г. в 13:35 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мами Гъмър, дъщеря на емблематичната актриса Мерил Стрийп, изглежда точно като известната си майка

На красотата на дъщеря й може да се завиди

Червенокосата красавица сключи първия си брак с актьора Бил Гайслингер през 1983 г. Но 10 години по-късно и двамата се разделиха. Двойката има две дъщери заедно, Нел и Ана. Анет е невероятно очарователна поради ирландско-шотландския си произход и изглежда е предала красотата си изключително на дъщеря си Нел.

Очарователно! Анет ОГети изображения / Идеално изображениеНел Гайсслингер беше забелязана по време на Орегонския Шекспиров фестивал, където участва в пиесата „Чайка“. Нейната джинджифилова коса и сините очи я правят мъртъв звънец на майка си. В допълнение към това, нейното стартиране за представление подчерта акцента, който тя има на Анет. Наистина чаровница!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Като майка като дъщеря: Най-голямото дете на Мадона пресъздаде своя разкриващ образ от 80-те

Тя също е актриса

Нел може още да не е стигнала до Холивуд, но все пак усъвършенства актьорските си умения. Очевидно тя се занимава с театрални изкуства и прави своите представления на живо. Не е ли това по-горно ниво за действие пред камерите? Следващото златно момиче вече го изпълнява!

Очаквате ли с нетърпение да дебютира на големия екран? Защото тя има пакета, за да стигне до звездите! Споделете това и ни уведомете, ако сте съгласни, че тя напълно е насочила същността на майка си!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джеф Бриджис и красивата дъщеря на Сюзън Гестън изглеждат точно като нейната разкошна майка

Популярни Публикации