Ерик Робъртс за връзката му с Джулия Робъртс и неговия „статус“ на най-трудолюбивия човек в Холивуд

- Ерик Робъртс за връзката му с Джулия Робъртс и неговия „статус“ на най-трудолюбивия човек в Холивуд - Знаменитости - Fabiosa

Знаете ли кой е най-трудолюбивият човек в Холивуд? Вероятно това е някой, който просто иска да работи и обича това, което прави. Говорим за талантлив актьор Ерик Робъртс. Според Vanity Fair’s изчисления, той се появи в 74 филма само за една година. Можете ли да си представите това?

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Актьор, който отказа да живее луксозния живот на Холивуд: Историята на Киану Рийвс

Ерик Робъртс по пътя му към успеха

Малко хора знаят, че като дете Ерик е страдал от „ужасно заекване“. Той буквално засядаше всеки път, когато трябваше да говори публично.

Не само веднъж или два пъти, но всеки път, когато отварях уста. В продължение на години целият клас го намираше за забавно. Те щяха да се смеят и това ме уби.

чрез GIPHYИменно актьорството всъщност помогна на Ерик да се справи със страха си. Открива, че когато запомня редове, може да говори, без да заеква. По това време младият Робъртс решава да посвети живота си на актьорско майсторство и взема уроци в Американската академия за драматични изкуства.

Ерик получи късметлия билет, когато се срещна с режисьор за кастинг, Марион Доуърти. Ето как Робъртс описа Дъгърти:

Тя беше най-успешният, най-известният, най-променящият кариерата, кастинг режисьор, който някога е бил. Тя правеше звезда след звезда след звезда.

Следвайки препоръката на Марион, Ерик беше прослушван за филма Цар на циганите , което се превърна в най-големия пробив в актьорската му кариера.чрез GIPHY

Най-трудолюбивият човек в Холивуд

Какво е да работиш по 74 филма за една година? Ерик Робъртс направи нов етап, като се появи в 74 филма според панаир на суетата . Как би могъл да направи това? Ерик Робъртс казва:

Преминах от шега, която ще направи всичко, до „Има ли нещо, което той не може да направи?“

gettyimages

gettyimages

Любовта на Ерик към работата му, отдадеността му и доказаният му талант му помогнаха да изгради доста успешна кариера в Холивуд. Винаги обаче има хора, които казват, че Ерик винаги ще остане в сянка на известната си сестра Джулия Робъртс.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс говори за кариерата си в Холивуд, създавайки „Чудо“ и отглеждайки децата си, без да ги разваля

Ерик Робъртс за връзката му с Джулия Робъртс

Защо сестра му Джулия Робъртс стана една от най-големите звезди в света, а той не? Ерик свикна да чува този въпрос стотици пъти.

Ерик и Джулия имат сложна история. Винаги е малко трудно да се постигне успех в Холивуд. Трябва да се състезавате с много млади актьори, но Ерик никога не е мислил, че ще участва в надпревара за популярност със собствената си сестра.

gettyimages

Именно Ерик запозна Джулия с един от най-известните филмови продуценти в Холивуд. Благодарение на брат си Джулия Робъртс получи ролята си, променяща живота в Красива жена. Веднъж Ерик разкри мислите си по този въпрос:

Ако не бях аз, нямаше да има Джулия Робъртс и Ема Робъртс като известни личности, като актриси и съм много горд от това.

gettyimages

Въпреки много слухове за сложните отношения на Ерик и Джулия, известните брат и сестра признават, че са наистина близки и се чувстват много защитни един към друг. Актьорът каза:

Всеки в моя свят понякога има нужда от почивка и това трябва да е включвало Джулия на някакъв етап. Но аз съм луд по сестра си. Обичайте я, обожавайте я. Тя е ценна за мен и имаме времена на голяма близост.

Вграждане от Getty Images

Надяваме се всеки, който е смятал Ерик Робъртс за умерен актьор и завистлив брат, да промени мнението си за него. Ерик работи много усърдно и безкористно, за да стане това, което е сега.

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поддържане в семейството: 7 двойки актьори от братя и сестри, станали известни в Холивуд

Джулия Робъртс
Популярни Публикации