Единствената дъщеря на Ерик Естрада Франческа е израснала и тръгва по стъпките на известния татко

Дъщерята на Ерик и Нанет Франческа е вече пораснала и е невероятно красива.

Ерик Естрада, известният американски актьор, известен най-вече с ролята на калифорнийския магистрален офис, се ожени за Нанет Миркович през 1997 година.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Франческа Естрада (@francesca_estrada) на 25 август 2017 г. в 19:15 ч. PDT

Семеен живот

Между другото, Нанет беше третата съпруга на Ерик, тъй като преди това беше женен за Джойс Милър и Пеги Роу. Три години по-късно, през 2000 г., се ражда общата им дъщеря Франческа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Франческа Естрада (@francesca_estrada) на 8 септември 2017 г. в 16:38 ч. PDT

Как изглежда тя сега?

Сега дъщерята на Ерик и Нанет Франческа е вече пораснала и е невероятно красива. Трудно е да се повярва, че това е същото момиченце, което сме виждали на предишни снимки.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Франческа Естрада (@francesca_estrada) на 5 декември 2018 г. в 12:19 ч. PST

Между другото, тя следва стъпките на известния си баща и се съобщава, че е амбициозна актриса. В профила на Francesca в LA Casting е посочено, че тя обича спорта и практикува баскетбол, боулинг, бягане, волейбол и въже за скачане. Тя участва в различни реклами и е отпечатана в множество медийни източници. Наистина я очаква светло бъдеще!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Франческа Естрада (@francesca_estrada) на 11 декември 2018 г. в 17:34 ч. PST

През юни 2018 г. Ерик Естрада обяви в официалния си профил в Twitter, че дъщеря му Франческа е завършила гимназията. Тя наистина вече е пораснала!

Родителите на Франческа трябва да са толкова горди, че имат толкова прекрасна дъщеря! Тя е красива, умна и е вдъхновена от родителите си да прави повече и да постига страхотни резултати в живота.

Знаменитости
Популярни Публикации