Ърни Хъдсън твърди, че не е склонен да се ожени за втората си съпруга, защото е била бяла

Най-новите новини Ърни Хъдсън твърди, че не е склонен да се ожени за втората си съпруга, защото е била бяла на Фабиоза

Ърни Хъдсън, актьорът, най-известен с ролята на Уинстън Зедемор в ловци на духове , е бил женен два пъти през живота си. През 1963 г. той завърза възела с Жани Мур, когато тя беше само на 16, а той на 18.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ърни Хъдсън (@ernie_hudson) на 8 юни 2017 г. в 17:57 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Скрито холивудско бебе: Сценаристът на ‘Ghostbusters’ Father Secret дъщеря с режисьор ‘Clueless’Двойката посрещна двама сина, преди да се разведат през 1976 г. След като бракът им официално приключи, синовете им се преместиха при Ърни и той ги отглежда сам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ърни Хъдсън-младши (@erniehudsonjr) на 23 март 2017 г. в 4:25 ч. PDTПо-късно Хъдсън се жени отново, но неговата втори брак се оказа доста противоречива по това време.

Въпреки всички разлики

През 1975 г. Хъдсън се запознава с втората си съпруга Линда Кингсбърг, която преди е работила като стюардеса . По това време техният съюз беше намръщен, тъй като двойката не споделяше същото цвят на кожата .

Ърни Хъдсън твърди, че не е склонен да се ожени за втората си съпруга, защото е била бялаГети изображения / Идеално изображениеПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Преди успеха: Морган Фрийман преодоля расизма и бедността

Актьорът разкри, че е имал известни съмнения дали трябва да се ожени за Кингсбърг, защото е бил изнервен, че е част от междурасови двойка. Той призна, че знае, че техният роман ще създаде проблеми и не е далеч от истината.

Ърни Хъдсън твърди, че не е склонен да се ожени за втората си съпруга, защото е била бялаГети изображения / Идеално изображение

Хората не ги разпознаваха като двойка и дори брокерите не искаха да им показват къщи за покупка. Веднъж Линда коментира:

Хората ни казваха да нямаме деца, защото децата биха се объркали.

Но двойката не последва този съвет и след 10 години се ожениха. Сега двойката отглежда две деца заедно, синовете Андрю и Рос.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от КАСТИНГИ КИЕВ (@castings_kiev) на 26 февруари 2019 г. в 1:41 ч. PST

Хъдсън коментира, че се опитва да даде добър пример на всичките си деца и да им даде колкото се може повече любов. Дори понякога да не го оценяват, поне знаят, че той винаги е до тях.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Веднъж Опра стана жертва на расизма, защото магазин не й позволи да купи чанта за 38 000 долара

Популярни Публикации