Всекидневен герой: 13-годишна тийнейджърка от Охайо спаси малкия си брат от удавяне в септична яма

- Всекидневен герой: 13-годишна тийнейджърка от Охайо спаси малкия си брат от удавяне в септична яма - Семейство и деца - Фабиоза

Тийнейджърка от Дъблин, Охайо, е посочена юнашки след като тя е спасила малко дете, което е падналов септична яма, пълна с утайки.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 9/11 герой, който спаси стотици животи, умира от рак на 45 години

Тийнейджърски герой

Мери Холи, съседка, която разказа за инцидента, каза, че е била с приятелите си вфутболно парти преди фантазия, когато чуха някакъв шум. След разследване те откриха майка, която стоеше до септична яма и крещеше, а синът й беше заклещен вътре.Winzy Lee / Shuttershock.com

Холи каза, че дупката е твърде тясна и шансовете малкото момче да бъде спасено са малки. Но юнашки тийнейджър все пак реши да влезе.

Момичето,13-годишната Мадисън Уилямс е по-голямата сестра на хванатото дете и майка й не може да бъде по-горда.

Въпросната септична дупка е била дълбока повече от 8 фута и широка само 11 инча. Мадисън трябваше да сложи ръце една върху друга и да стисне раменете си, за да влезе.

чрез GIPHY

sonsam / Shuttershock.com

Веднага след като имаше достъп до малкото момче, тя го измъкна. Тя е само около 5 фута и 4 инча висока.

Летищният служител спасява момичета от трафикант

Героизмът на Мадисън се присъединява към други прояви на безкористност, които правят малки и големи промени в света. Подобно на Дениз Миракъл, агент на самолетни билети отКалифорния, който спаси две момичета от трафик.

Дениз работи вМеждународно летище Сакраменто. Когато двете разтревожени тийнейджърки, на 17 и 15 години, се приближиха до нейния билет без идентификация, багаж или настойници, тя усети, че нещо не е на мястото си. Стана ясно, когато видя, че вторите им първокласни билети са закупени под чуждо име.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Посвещаването на човека за изчистването на полето в продължение на много години завърши, спестявайки повече от 80 живота

Тя незабавно насочи вниманието на властите и беше установено, че мъж на име Дрей е закупиледнопосочните билети за момичетата да се появят ' в музикален видеоклип. '

Той незабавно изтри всичките си акаунти в социалните медии, след като с него се свързаха властите. Благодарение на Дениз, тийнейджърките, които биха се качили на полет в неизвестна съдба, бяха спасени.

Няма по-голяма любов

Невъзможно е да се говори за тези прояви на доброта, без да се говори за тази жена, която скочи в замръзващото езеро, за да спаси удавеното си куче.

Видеото е публикувано в профила на LADbible във Facebook и показва жената, която влиза в езерото, докато минувачите гледат. Това, което прави нейното действие красиво за гледане, е колко е решена да спаси кучето, без да се интересува много от невъзможните условия.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Трагична история на юнашки човек, който падна от скала, докато се опитваше да спаси кучето си

Популярни Публикации