Всички знаят Изабела Роселини, но 2-те други дъщери на Ингрид Бергман са също толкова забележителни

Шведската актриса Ингрид Бергман помете Холивуд с красотата и таланта си и беше една от най-търсените актриси през 40-те години.

Шведската актриса Ингрид Бергман помете Холивуд с красотата и таланта си и беше една от най-търсените актриси през 40-те години. Една от дъщерите й, Изабела Роселини , последва нейните стъпки и си направи голямо име, но какво се знае за другите две дъщери на Бергман?

Всички познават Изабела Роселини, но Ингрид БергманГети изображения / Идеално изображениеИзабела Роселини е най-известното дете на Ингрид Бергман

The Белия дом звезда имаше три деца с известния режисьор Роберто Роселини: син Робин (р. 1950) и дъщери близначки Исота Ингрид и Изабела (р. 1952).Изабела стана почти толкова известна като майка си и изгради кариера в актьорството и филма. Ето за какво може да познавате Роселини:

  • Работил като модел за такива известни списания като Vogue , Базарът на Харпър , Мари Клер , панаир на суетата , и други;
  • Изабела е посланик на световната марка за козметичната марка Lancôme;
  • Появява се в следните филми: Синьо кадифе , Смъртта я превръща , Престъпление на века , Радост , и много други.

Всички познават Изабела Роселини, но Ингрид БергманГети изображения / Идеално изображениеСега нека научим повече за сестрите на Изабела: Пиа Линдстрьом и Ингрид Роселини.

Всички познават Изабела Роселини, но Ингрид БергманГети изображения / Идеално изображение

Кои са другите две дъщери на Ингрид Бергман?

Пиа Линдстрьом е най-голямото дете на Бергман. Холивудската звезда роди Пия през 1938 г. в Швеция, когато беше на 22. Подобно на майка си, Пия беше привлечена от екрана, но в нейния случай това беше телевизионен екран.След като се премести в Америка, Линдстрьом стана котва в Ню Йорк за новини от Канал 4 и остана на работа 34 години.

От всичките три сестри Пия вероятно прилича най-много на майка си. Тя наследи същите руси кичури и яркосини очи, които се свързват с шведските жени.

Всички познават Изабела Роселини, но Ингрид БергманГети изображения / Идеално изображение

Що се отнася до близначката Изабела Ингрид, тя също получи известен талант от известната си майка, но тя го насочи към писане. Тя е публикувана автор а също така преподава литература и филм в няколко американски колежа, включително Харвард, Ню Йорк и Принстън.

Ингрид веднъж каза в интервю че родителите й са я отгледали от славата, което й е помогнало да стане приземен и смирен човек и тя е много благодарна:

Да, абсолютно. Разбрах например, че с родителите ми те бяха много смирени и двамата, което беше чудесен урок в живота. Те никога не са искали да говорят за работата си. Никога не са искали да ги поставим на пиедестал. Работи като всичко останало. Което е наистина забележително, защото знаете как са хората.

И четирите деца на Бергман абсолютно я обожаваха и нямат нищо друго освен топли спомени за времето си заедно. Пиа дори казва тя беше луда по нея

Популярни Публикации