Всички знаят дъщерята на Джейн Мансфийлд, Мариска Харгитай, но кои са 4-те други деца на бомбата?

Последни актуални новини Всеки знае дъщерята на Джейн Мансфийлд, Мариска Харгитай, но кои са 4-те други деца на бомбата? на Фабиоза

Джейн Мансфийлд беше най-добрата бомба от Холивуд през 1950-60-те. През 1967 г. обаче животът й е трагично прекъснат, когато тя е само на 34 години. Опустошителната автомобилна катастрофа пощади живота на трите й деца, които седяха на задната седалка, едното от които беше телевизионна актриса Мариска Харгитай .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Family Hargitay и Mansfield (@hargitaymansfield) на 30 май 2017 г. в 9:43 ч. PDTThe Закон и ред звезда беше само на 3 години, когато се случи трагедия, но тя израсна, поддържайки паметта на майка си жива, и до днес не спира да публикува трогателни почитания към нея в социалните мрежи.

Вижте тази публикация в Instagram

#TheFaceThatLaunchedAThousandShips #BirthdayLady #MamaMansfield #FlashbackFriday #BeautifulFaceFriday #MyBeautifulMama #WeLiveToLoveYouMoreEachDay

Публикация, споделена от Мариска Харгитай (@therealmariskahargitay) на 20 април 2018 г. в 13:28 ч. PDTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Звездата от „Закон и ред“ Мариска Харгитай оцеля при катастрофа, която уби майка й, легендарната актриса Джейн Мансфийлд

Въпреки че Мариска е най-известното дете на Мансфийлд, тя също има 4 други деца: Джейн Мари, родена през 1950 г .; Миклош-младши, роден през 1958 г .; Золтан, роден през 1960 г .; и най-малкият, Тони, роден през 1965г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Macy (@macykuu) на 29 юни 2014 г. в 12:32 ч. PDTНека научим повече за потомството на Джейн.

Кои са децата на Джейн Мансфийлд?

Джейн Мари беше единственото дете на известната актриса от първия й съпруг Пол Мансфийлд. Тя се опитва да следва кариерата на майка си и дебютира на корицата на Playboy през 1976 г. Джейн Мари обаче не успява да успее в Холивуд и вместо това се фокусира върху създаването на семейство и участието си в многобройни документални филми за Мансфийлд, тъй като тя е детето, което знае нейната известна майка най-много.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от • Buttahz • (@hargitay_is_bae) на 10 декември 2015 г. в 14:25 ч. PST

Миклош-младши е най-големият син на Джейн и „Mr. Вселена 'Мики Харгитей. Той стоеше далеч от Холивуд, вместо това работеше върху създаването и управлението на Mickey Hargitay Plants, което осигурява растения и озеленяване.

Всички знаят Джейн Мансфийлдgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Осиновяването не е за хората със слаби сърца“: „Законът и редът“ Болезненият път към майчинството на звездата на Мариска Харгитай

Золтан е вторият син на Мансфийлд и Харгитай. В момента той живее относително спокоен живот, въпреки че Золтан е оцелял от лъвска атака, когато е бил малко момче.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ANGEL (@mariskalivthequeen) на 20 август 2018 г. от 16:20 ч. PDT

Тони Кимбър е единственият син на Джейн с третия и последен съпруг, режисьора Мат Кимбър. Подобно на повечето си полубратя и сестри, Тони стои далеч от светлините на прожекторите, но е така според съобщенията близо до останалата част от семейството му.

Всички знаят Джейн Мансфийлдgettyimages

Братя и сестри се придържат заедно

Веднъж каза Мариска Харгитай че нейните братя и сестри са й помогнали да се измъкне от депресията, което сочи към тяхната тясна връзка. Джейн Мари, Золтан и Миклош дори се присъединиха към известната телевизионна актриса, когато получи звездата си на Холивудската алея на славата през 2008 година.

Всички знаят Джейн Мансфийлдgettyimages

Най-великите семейства винаги остават близо!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Здрав като нейната майка! 2-годишната дъщеря на Мариска Харгитай веднъж спаси брат си от насилници

Популярни Публикации