Всички са чували нейната музика, но малцина са видели истинското й лице. Как изглежда Sia без грим и перука

Последни актуални новини Всички са чули нейната музика, но малцина са видели истинското й лице. Как изглежда Sia без грим и перука на Fabiosa

Доскоро австралийската певица Сиа беше един от най-скромните и загадъчни музиканти. И разбираемо, тъй като повечето хора са чували нейните песни! Вероятно дори хора, които не се интересуват особено от нейната музика, са чували Полилей или Евтини тръпки. Но много малко хора са я виждали без грим и перука.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SIA (@siamusic) на 4 декември 2017 г. в 10:10 ч. PST



Може би в това е целият смисъл, тъй като хората винаги са привлечени от неща, които са увити в мистерия. Привлича ни всичко необикновено и загадъчно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SIA (@siamusic) на 2 август 2017 г. в 15:55 ч. PDT

Трудно е дори да си представим кой се крие зад този сложен образ, на колко години е певицата или как изглежда. Наскоро обаче Сия излезе от сенките и се показа в цялата си слава!



Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от SIA (@siamusic) на 24 май 2017 г. в 13:34 ч. PDT

Пълното име на жената, която се крие зад сценичното име „Sia“, е Sia Kate Isobelle Furler. Певицата и композитор е на 45 години и истинското й лице под яркия грим е сладка блондинка.

ВсекиГети изображения / Идеално изображение



Чудим се дали нарушаването на характера е повлияло по някакъв начин на нейната популярност. Надяваме се, че не, тъй като нейната музика е наистина уникална и автентична.

ВсекиГети изображения / Идеално изображение

Имали ли сте възможност да видите Сия извън сцената? Трябва да се съгласите, че е доста необичайно да я виждате без перука.

Популярни Публикации