Точни копия! Феновете са в страхопочитание, тъй като забелязват прилики между младата Маги Смит и Ан Хатауей

Тя влезе в света на шоубизнеса на 17-годишна възраст. Маги направи своя дебют в професионален мач, играейки Виола в „Дванадесета нощ“ в Оксфордската игрална къща.

Ако не сте гуглили снимки на млада Маги Смит, дори истински фен ли сте? О, вие сте, но, любопитството не ви ли порази по-рано? Е, ние открихме най-добрите от най-добрите портрети на времето Кука актрисата все още беше тийнейджър.Интересното е, че по онова време тя приличаше на известна знаменитост от последно време.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от History In Pictures (@historyphotographed) на 24 януари 2018 г. в 17:53 ч. PSTАктрисата Маги Смит уважава всички звезди, работещи в Холивуд през настоящата ера. Тя смята, че не би могла да го направи голяма в развлекателната индустрия, ако започне актьорска кариера през 21 век. Класическата дива е разработена допълнително Пазителят :

Мисля, че са толкова смели, младите актриси днес. Изглежда, че трябва да се събличат всяка секунда. Не мога да си представя как се справят с него днес, наистина не го правя.Точни копия! Феновете са в страхопочитание, тъй като забелязват прилики между младата Маги Смит и Ан ХатауейГети изображения / Идеално изображение

Младата Маги Смит

Тя влезе в света на шоубизнеса на 17-годишна възраст. Маги направи своя дебют в професионален мащаб, играейки Виола в Дванадесетата нощ в Oxford Playhouse.

Погледът назад към нейното славно минало е необходимостта на часа за всеки почитател.

Като млада, очите на Маги блестяха по-силно, кожата й грееше и тя беше нищо повече от кукла. Първата си роля в киното тя направи през 1956 г. на 21-годишна възраст. Смит се появи като гост на партито в Дете в къщата , некредитиран герой.

Нейната красота скоро се появи в заглавията и тя започна да отнема повече екранно време.

Свързана ли е Ан Хатауей с нея?

Не точно! Потребителите на социалните медии смятат, че в младостта си Маги отговаря на характеристиките на Ан Хатауей.

Одобрявате ли приликите на Маги и Ан? Или е просто още един ден, поредната теория в Twitter? Споделете това и звучете.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Кейт Бекинсейл е пораснала и е огромен образ на нейната зашеметяваща майка

Снимки на знаменитости
Популярни Публикации