Приказната Айлийн Аткинс отвори защо никога не е имала деца и не съжалява за това

Последната актуална новина Fabulous Eileen Atkins се отвори защо никога не е имала деца и не съжалява за това във Fabiosa

Айлийн Аткинс е истинска икона на театралната и телевизионната индустрия. Дългогодишната й кариера датира от 50-те години на миналия век. Но професионалният успех не винаги ни прави щастливи в личния живот.

След няколко десетилетия и два брака, Айлийн Аткинс най-накрая наруши мълчанието си защо никога не е имала деца и не съжалява за това.неопределеноgettyimagesПърви брак

Айлийн Аткинс беше женена два пъти. С първия си съпруг Джулиан Глоувър, наградената актриса се развежда след почти 10 години брак.

Когато двойката току-що се ожени (тя беше на 21; той на 22), роднини и приятели непрекъснато питаха кога ще имат деца. Но малко хора знаеха, че Айлин и Джулиан всъщност искат да имат деца, но всичките им опити се провалят.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Лари Кинг е имал 7 съпруги през живота си. Той е женкар или просто търси този?

неопределеноgettyimages

неопределеноgettyimagesАткинс си спомни онези времена:

Е, опитахме, но нищо не се случи и тогава на Джулиан му беше казано, че по никакъв начин не може да стане баща.

Двойката се разведе. Glower отново се ожени. Втората му съпруга забременяла скоро след брака им.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Вражда между две емблематични актриси: Маги Смит разказва какво наистина мисли за Джуди Денч

неопределеноgettyimages

Втори брак

12 години по-късно Аткинс се жени за втория си съпруг Бил Шепърд. Бил беше с 9 години по-млад от нея. Когато току-що започнаха да се срещат, Айлийн му разказа отношението си към бездетни връзки.

Още рано му казах, че остарявам малко за майчинството и така или иначе всъщност не искам дете. Но тогава нито той.

Вграждане от Getty Images

Аткинс призна, че никога не е съжалявала, че няма деца. Тя вярва, че е дошла на този свят, за да действа, и това й дава огромно изпълнение.

Осъзнах съдбата си и ми беше много, много добре да го правя.

Вграждане от Getty Images

чрез GIPHY

Айлийн Аткинс е много специална жена с неспокойна съдба. Независимо от това, големият й талант и значителни постижения доказват, че тя е човек със силен характер и воля. Не можем да не се възхищаваме от нея.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кийт Лимон най-накрая разказва истината за истинската си майка и връзката й с Крис Дженър

Популярни Публикации