Семейна вражда: Децата на певеца Пери Комо се бориха за грижите на баща си през последната му година жив

Последни актуални новини Семейна вражда: Децата на певеца Пери Комо се бориха за грижите на баща си през последната му година жив във Фабиоза

Пери Комо е едно от емблематичните имена в музикалната индустрия, чиято кариера обхваща повече от половин век. Той също така се осмели да се занимава с актьорско майсторство и се прочу като легенда на екрана.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Very Vintage Classics (@veryvintageclassics) на 12 юли 2019 г. в 9:05 ч. PDT

Певческата кариера на Пери започва, когато се присъединява към групата на Фреди Карлоун през 1933 година.

По време на успешната си музикална кариера певецът продава милиони записи и получава множество награди за таланта си. Веднъж мемориалът на списание Billboard описва живота му, като казва:

'50 години музика и живот с добър живот. Пример за всички.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Масимо Сала (@abruzzo_cultura) на 26 юни 2019 г. в 6:06 ч. PDT

Актьорската му кариера също беше успешна, тъй като спечели общо пет Еми за четири години. Далеч от екраните, той беше щастливо женен за Розел и техният съюз беше благословен с три деца, Роналд, Дейвид и Тереза.

Животът на Комо обаче не беше лишен от здравословни проблеми. През 1971 г. Пери пада от сцената и получава тежка контузия в коляното. През 1993 г. той е диагностициран с рак на пикочния мехур, но е лекуван от него.

Преди смъртта си известният певец се е борил със симптоми на болестта на Алцхаймер. Здравните предизвикателства на Пери създадоха значителни проблеми за членовете на семейството му, особено за децата му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от AHORAINFO.COM.AR (@ahorainfo) на 18 май 2019 г. в 7:26 ч. PDT

Семейна вражда

Според съдебните документи децата на Пери са били в битка за грижите на баща си през последните му дни. Първият му син Роналд и единствената дъщеря Тереза ​​не бяха съгласни относно медицинските грижи на баща им.

Тереза ​​обвини брат си, че отказва да позволи на служителите на хосписа да се грижат за баща си през последната му година, когато той е бил много зле.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от getTV (@gettv_official) на 18 май 2019 г. в 14:47 ч. PDT

Тя твърди, че той също иска да постави баща им на респиратор и да му бъде поставена тръба за хранене, практики, които Пери категорично не препоръчва в завещанието си.

Както се разкрива в завещанието на Пери, певецът съветва, че ако възстановяването му изглежда невъзможно, трябва да му се позволи да умре, а не да се поддържа жив с лекарства или изкуствени средства.

Роналд Комо обаче отрече всички обвинения, повдигнати срещу него от сестра му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Радио JAZZ 89.1 FM (@ radiojazz89.1fm) на 18 май 2019 г. в 9:10 ч. PDT

Той твърди, че единствената причина, поради която е спрял служителите на хосписа да не гледат баща му, е, че не е мислил, че кроунът „Уловете падаща звезда“ иска такова лечение.

Смъртта на Пери

За съжаление светът трябваше да се прости с Пери на 12 май 2001 г. на 88-годишна възраст. Певецът почина в дома си в Юпитер Инлет Бийч Колония, Флорида.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Lorain Historical Society (@lorain_historical_society) на 12 май 2019 г. в 19:32 ч. PDT

Това беше шест дни преди 89-ия му рожден ден. Дъщеря му Тери разкри, че е починал в съня си.

Ангелският глас на Пери беше подарък за всички нас. Тъжно е, че децата му не можеха да оставят настрана различията си през последната му година на земята.

Популярни Публикации