Водещият на „Семейна вражда“ Ричард Доусън срещна любовта си в шоуто и бяха заедно в продължение на три десетилетия

Водещ на последната актуална новина „Семейна вражда“ Ричард Доусън срещна любовта си в шоуто и бяха заедно в продължение на три десетилетия във Фабиоза

Семейна вражда е имал няколко страхотни домакини , но кой може да забрави оригиналния, брилянтен Ричард Доусън?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Destiny Chavez Gualtieri (@lucianiroses) на 26 февруари 2019 г. в 13:22 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Запознаване отблизо и лично с 4-те деца на Стив Харви. С какво са известни?

По време на двата си участия в шоуто Ричард спечели милиони сърца с хумор и чар, но имаше само една жена, която Спечелени неговото сърце . Това беше Гретхен Джонсън, срамежлива млада жена, която беше състезател в шоуто през 1981 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от MJett Letourneau (@marie_letourneau_) на 4 март 2019 г. в 15:34 ч. PSTЛюбовната история на Ричард и Гретхен

Когато Гретхен се появи в шоуто с родителите си и по-големите си братя и сестри, тя веднага привлече вниманието на Ричард.

В обичайната си традиция да целува състезателки (Ричард направи това, за да ги успокои, а самите жени не възразиха), 49-годишният водещ изглади няколко пъти 24-годишната състезателка. Поглеждайки назад към този конкретен епизод от шоуто, можете да видите, че химията между тях е била незабавна!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 'Опасност!' Водещият Алекс Требек си пожелава романтично, че се беше запознал със съпругата си Жан от 29 години по-рано

След предаването водещият се обърна към Гретхен и попита дали може да й се обади. Тя му даде телефонния си номер и когато не отговори през следващите няколко дни, Ричард помисли, че номерът е фалшив.

За щастие, той не се отказа! Гретхен отговори на обаждането му няколко дни по-късно и обясни, че са й премахнали зъбите на мъдростта, спомня си водещото в едно интервю много години по-късно.

Тя прие поканата му за домашно приготвена вечеря и макар че едва ядеше нещо (Ричард сготви аспержи, но по-късно разбра, че Гретхен не яде нищо, започващо с „А“), вечерята премина добре и двамата скоро започнаха да се срещат .

Те бяха заедно до последните дни на Ричард

През 1990 г. двойката има дъщеря. Нарекоха я Шанън Никол. Те завързаха възела през 1991 г. и заживяха щастливо заедно още две десетилетия.

Домакинът почина през 2012г като резултат от рак на хранопровода . Синовете на Гретхен, Шанън и Ричард от първия му брак бяха до него в последните му моменти. Беше горчив момент - тъжен, но красив!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кейти Курик си спомня късния си съпруг двадесет години след смъртта му от рак

Популярни Публикации