Актрисата от 'Семейни връзки' Мередит Бакстър разбра, че обича жените само след 3 неуспешни брака и 5 деца

Мередит Бакстър е най-известна с ролята си на майка Елис Кийтън в комедията от 1980 г. „Семейни връзки“. Актрисата разкри, че обича жените.

Животът е невероятно пътешествие. Докато някои бързо откриват кои са в действителност, други отнемат много време. Последното е случаят с актрисата Мередит Бакстър, що се отнася до нейната сексуална ориентация. Актрисата на „Семейни връзки“ Мередит Бакстър трябваше да премине през много неуспешни връзки, за да осъзнае, че обича жените.Децата и връзките на Мередит Бакстър

Бакстър за първи път се жени за Робърт Луис Буш през 1966 г. и заедно приветстват две деца. Три години след развода им актрисата намери любовта в обятията на Дейвид Бърни и двамата имаха три деца заедно.За съжаление, Бърни не й беше щастлива, тъй като се разведоха през 1989 г. През 1995 г. Бакстър отново завърза възела и този път беше на Майкъл Блоджет. След пет години заедно решиха да се разделят.Всички тези неуспешни бракове накараха звездата от „Семейни връзки“ да се почувства като провал. Малко знаеше, че истинските й интереси не са в мъжете!

За съжаление тя нямаше представа за действителните си нужди от партньор. Докато говорим с ДНЕС , тя разкри, че е открила, че влиза във връзки с мъже, с които е влизала в сблъсък.Тя обаче не можеше да определи защо го е направила и в крайна сметка ще ги обвини.

„Никога не ми е хрумнало да мисля, о, проблемът съм аз.“

Когато накрая излезе през 2009 г., тя получи няколко коментара от хора, които твърдяха, че винаги са знаели, че е гей. Холивудската легенда обаче нямаше представа.

Всичко, което тя знаеше, беше, че се е омъжила както родителите й и обществото й е казало.

Мередит Бакстър и Нанси Лок

След години на болка и нараняване, Мередит се срещна с Нанси Лок, когато бяха представени чрез общ приятел. След първата им среща в Starbucks в Санта Моника, останалото беше история, изпълнена с толкова много любов!

Двойката завърза възела през 2013 г. и оттогава са заедно. Мередит признава, че е намерила истинско щастие и любов във връзката им.

Може да е толкова трудно да се намери истинска любов! Но когато бъде открит, целият свят около вас се променя. Това изглежда е историята на Мередит сега. И какво мислите? Открихте ли истинската си любов?

Домашни любимци на знаменитости
Популярни Публикации