Известни знаменитости с голям размер и техните плюсове

Последни новини Известни знаменитости с голям размер и техните плюсове на Fabiosa

Добрият външен вид не винаги ви гарантира a щастлива връзка . Вкусовете на мъжете при жените варират; това е факт. И най-доброто доказателство за това са историите на известни изкривени жени, срещащи любовта на живота си, независимо от техните форми.Адел и Саймън Конецки

Любовната им история продължава повече от 7 години. През това време двойката трябва да изживее много щастливи мигове, включително раждането на сина им Анджело. Какво е специалното тази двойка е, че те все още се отнасят внимателно един с друг. Саймън безрезервно заявява любовта си към своята жена и тя отговаря също толкова ентусиазирано.

Известни знаменитости с голям размер и техните плюсовеgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Охранителите не позволиха на модел с голям размер да прави бикини снимки

Тес Холидей и Ник Холидей

Титлата й като най-големият модел в света не попречи на Тес да намери щастието си и да създаде семейство. Съпругът й Ник изглежда напълно обожава обилната си жена. Той не се притеснява нито с излишните й килограми, нито с бебето от предишната връзка, а дори и с жена си нахална личност .Известни знаменитости с голям размер и техните плюсовеgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съвети за телесна увереност от модели с по-голям размер

Мелиса Маккарти и Бен Фалконе

Американската актриса, която много хора обожават заради комедийните си роли, е намерила семейното си щастие с колега. Този съюз беше успешен не само от гледна точка на лични отношения, но и на работа. Комиците издадоха няколко проекта в сътрудничество, които дадоха страхотни резултати както в САЩ, така и в чужбина.

Известни знаменитости с голям размер и техните плюсовеgettyimages

Опра Уинфри и Стедман Греъм

Емблематичната телевизионна водеща е известна не само с проектите си, но и с тежката си съдба. Въпреки тежкото детство и проблемна младост, тя успя да намери щастието си като възрастен. Това се случи благодарение на появата на Стедман Греъм в нейния живот. Изминаха три десетилетия, а двойката все още е неразделна, както при първата си среща.

Известни знаменитости с голям размер и техните плюсовеgettyimages

Ашли Греъм и Джъстин Ервин

Моделите с размер плюс често са център на разгорещени дискусии. Много хора не са доволни от тази тенденция. Но защо момичетата като Ашли Греъм се интересуват от мнението на хейтърите, особено когато имат любимия си мъж до себе си? Между другото, мускулестият и красив мъж изобщо не се притеснява от това, което хората наричат ​​„излишни“ килограми върху тялото на жената си.

Известни знаменитости с голям размер и техните плюсовеgettyimages

Историите на тези красавици само още веднъж доказват, че хората са обичани не заради идеалните черти на лицето или тънката си форма, а заради своята харизма, чар и самочувствие.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Стивън Сийгъл, Ариса, е страхотен модел с голям размер

Популярни Публикации