Феновете могат напълно да се свържат с неизправността на гардероба на сателита на Савана Гутри

Наскоро Савана Гутри претърпя нещастие в гардероба в шоуто ДНЕС и не се страхуваше да го признае в ефир. Благодарение на нейната смелост феновете й можеха да се свържат с нея, а някои дори споделиха подобно преживяване.

Справянето с нещастието в гардероба е достатъчно лошо. Сега си представете, че правите това с камери, насочени към вас и милиони хора, които гледат. Точно това преживя Савана Гутри наскоро, но не позволи тя да я притеснява.

Много в чинията й

48-годишната телевизионна личност вече има много неща, за да я заема като съ-водеща на популярния NBC Today Show . Нейната личност, мнения и чувство за хумор са само някои от нещата, които хората са дошли да обожават за нея.Феновете могат напълно да се свържат с водещата на телевизия Савана ГутриГети изображения / Идеално изображение

В допълнение към работата си като телевизионен водещ, Савана е и майка на две деца. Но въпреки това колко е заета, тя всъщност поема контрола върху няколко неща, включително това, което носи в ефир.

През 2018 г., след като фен я блъсна за нейния избор на тоалет, Савана ясно заяви, че е избрала свои тоалети за шоуто.Така че имаше смисъл, че тя може би не е забелязала тази скорошна злополука, докато не е станало твърде късно.

Случайност в гардероба

По време на неотдавнашен епизод от Днешното шоу, Савана Гутри посочи на своите съ-домакини, че е облякла роклята си и не забелязва навреме.Телевизионната личност обаче не изглеждаше твърде развълнувана за всичко. Тя призна, че не може да направи нищо друго по този въпрос и се засмя.

Интересното е, че не за първи път преживява подобно нещо.

През 2017 г. тя публикува тази публикация в Instagram, където разкри, че е оставила сина си Вале в училище, докато е носила ризата си навън.

Феновете могат да се отнасят

Феновете на Савана Гутри смятат, че цялото преживяване от неотдавнашния епизод на нейното шоу е весело.

Няколко души споделиха истории за това, че са били хванати публично по подобен сценарий.

Очевидно те чувстваха, че начинът, по който Савана се справи с всичко, беше доста добър и вместо да й се подиграват, те проявиха солидарност.

Поддържане на форма като заета майка

Когато имате толкова много работа, особено като майка, е нормално да преживеете няколко нещастия тук и там. Но за Савана това не означава, че грижата за себе си отстъпва.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Савана Гутри (@savannahguthrie) на 25 декември 2019 г. в 9:37 ч. PST

Ето някои факти, които тя е споделила за нейния режим на здраве и фитнес.

  • Тя разкри на Мари Клер че тя обича аеробика и се радва на силови тренировки, като и двете тренира три пъти седмично.
  • За да се отпусне, тя обича да си прави ноктите и да прави масажи на гърба.
  • Тя каза Списание Shape че тя прави и джогинг няколко пъти седмично.
  • Йога и пилатес също са други занимания, на които тя се радва.
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Савана Гутри (@savannahguthrie) на 29 октомври 2019 г. в 6:09 ч. PDT

Всички тук и там сме преживявали няколко „упс“ момента. И виждането как Савана се отнася с нейната с такава грация може да служи като урок. Нищо не може да се спечели, ако се чувствате неудобно в подобни моменти. Понякога е по-добре просто да се придържате към потока и дори да се посмеете за това. Няма нужда да приемате нещата твърде сериозно. Най-щастливите хора знаят как да намерят причина да се усмихват при всяка дадена възможност.

Знаменитости
Популярни Публикации